Abazović: Stojimo čvrsto na putu evropskih integracija

Šefica delegacije EU u Crnoj Gori, Oana Kristina Popa je poručila da svi akteri u Crnoj Gori treba da postignu konsenzus i da rade zajedno na ključnim evropskim reformama, kako bi obezbijedili dalji napredak Crne Gore ka Evropskoj uniji

6672 pregleda 19 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Vlada Crne Gore
Sa sastanka, Foto: Vlada Crne Gore

Stojimo čvrsto na putu evropskih integracija, maksimalno posvećeni bržem i efikasnijem zatvaranju najvažnijih poglavlja pregovaračkog procesa, kako bi Crna Gora u što kraćem roku postala prva naredna, punopravna članica Evropske unije (EU), saopštio je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović na sastanku sa ambasadorima zemalja EU.

Iz Kabineta potpredsjednika Vlade je saopšteno da se Abazović danas u Delegaciji EU u Crnoj Gori sastao sa ambasadorima zemalja članica EU, na kome je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji.

"Imali smo dobar razgovor danas sa ambasadorima država članica EU i potpredsjesnikom Vlade Crne Gore, Dritanom Abazovićem. Svi akteri u Crnoj Gori treba da postignu konsenzus i da rade zajedno na ključnim evropskim reformama, kako bi obezbijedili dalji napredak Crne Gore ka Evropskoj uniji", napisala je nakon sastanka na Tviteru šefica delegacije EU u Crnoj Gori, Oana Kristina Popa, saopšteno je iz Abazovićevog kabineta.

U saopštenju piše i da je na sastanku bilo riječi o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, izvještaju o napretku, ali i o brojnim konkretnim aktivnostima koje se očekuju u narednom periodu.

Bonus video: