Mudreša: Uvjeren sam da Cetinje može postati najuspješnija opština u Crnoj Gori

Kazao da je potrebna promjena nakon koje će građani Cetinja osjetiti rast kvaliteta uslova života, koja će omogućiti razvoj privrede i otvaranje novih radnih mjesta, promjena poslije koje će se unaprijediti gradska infrastruktura

2984 pregleda 20 komentar(a)
Foto: SDP Cetinje
Foto: SDP Cetinje

Ništa ne košta toliko mnogo koliko propuštene šanse i izgubljeno vrijeme, a Cetinje je u protekloj deceniji imalo previše propuštenih šansi, previše promašenih i nerealizovanih obećanja, a premalo realizovanih projekata, kazao je Miloš Mudreša.

Mudreša je, kako su kazali iz cetinjskog odbora Socijaldemokratske partije, podržao listu "SDP i Građani - Svim srcem za Cetinje".

Mudreša je kazao da ga je građanska i evropska vizija razvoja Cetinja a i same Crne Gore, stvaranje sigurnog i prosperitetnog ambijenta za budućnost djece opredijelio da podrži ovu listu.

"Uvjeren sam da naš grad, uz odgovarajuće upravljanje, može postati najuspješnija opština u Crnoj Gori, u kojoj će se privreda razvijati na način da obezbijedimo našim sugrađanima sigurna i stabilna radna mjesta, sa prihodima koji će omogućiti pristojan život", navodi Mudreša.

Zbog toga je, kako kaže, potrebna promjena nakon koje će građani Cetinja osjetiti rast kvaliteta uslova života, koja će omogućiti razvoj privrede i otvaranje novih radnih mjesta, promjena poslije koje će se unaprijediti gradska infrastruktura.

"Tu promjenu na bolje u ovoj izbornoj utakmici garantuje lista SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje, kojoj dajem iskrenu podršku", zaključio je Mudreša.

Bonus video: