Demokrate: DPS monstruoznim fotomontažama oblijepio Cetinje, udarili su na jednu ženu

"Ivana Vujović će im to vjerovatno oprostiti, jer zna u kakvoj su histeriji nakon što su saznali da su im Demokrate spustile rejting na Cetinju od 7%, ali Cetinjani ne opraštaju lako ovakve nesojluke"
127 pregleda 140 komentar(a)
Plakati, Cetinje, Foto: Demokratska Crna Gora
Plakati, Cetinje, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 06.11.2017. 11:55h

Demokratska partija socijalista još jednom je dotakla dno i pokazala koliki strah od izvjesnog poraza na predstojećim izborima vlada u redovima ove organizovane kriminalne grupe. A da su zaista to, dokazuje monstruozna fotomontaža na posteru kojim su oblijepili prijestonicu Cetinje, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

"Predsjednik Demokratske Crne Gore navikao je na svakakve izmišljotine, udbaške podmetačine i neosnovane etikete od mafijaške hobotnice kojoj predstavlja najveću prijetnju od njihovog postanka, ali su na Cetinju pokazali najgore lice – udarili su na jednu ženu. Ivana Vujović će im to vjerovatno oprostiti, jer zna u kakvoj su histeriji nakon što su saznali da su im Demokrate spustile rejting na Cetinju od 7%, ali Cetinjani ne opraštaju lako ovakve nesojluke. Pokušali su da još jednom, po ko zna koji put u posljednjih nekoliko nedjelja, povrijede inteligenciju Cetinjanki i Cetinjana, montažom nekakvih slika i podmetanjem priče o četnicima i partizanima, ali su najbolji odgovor dobili upravo od građana Prijestonice. Naime, jutros smo zatekli ne mali broj njih, pretežno starijih građana, koji su, rezignirani ovim neprihvatljivim postupkom koji ujedno i ruži grad, samoinicijativno počeli da cijepaju te plakate, uz jedini prikladan komentar na račun onih koji se bave ovakvim gadostima – "E, vala ih sram bilo!"", navodi se u saopštenju Demokrata.

Iz te partije su dodali da njima ostaje samo da se slože sa pronicljivim komentarima Cetinjana koje ne mogu prevariti ovakve kriminalne radnje, koje su odraz nacionalističkog divljanja i čistog šovinizma DPS, a koje igraju po opasnoj liniji fašizma.

"U Herceg Novom je otkriveno da su slične plakate, koji za namjeru imaju protivpravni uticaj na volju birača, lijepili "sitni" kriminalci po nalogu krupnih. A dokaz za to smo dostavili na uvid javnosti – video snimak sastanka i razgovora izvjesnog Lekovića, službenika Uprave policije Odjeljenja bezbjednosti u Tivtu, i koordinatora kampanje DPS za novske izbore, Petra Ivanovića, 20 minuta prije početka kampanje lijepljenja pogrdnih plakata noć uoči izbora. Nakon što smo Lekovića uhvatili u vršenju krivičnog djela, podnijeli smo krivičnu prijavu protiv njega. I umjesto da Leković dobije zasluženu kaznu zbog gnusnog čina, za posljedicu smo imali odbačaj naše krivične prijave i, da stvar bude tragičnija i komičnija, pokretanje prekršajnog postupka protiv generalnog sekretara Demokrata, Borisa Bogdanovića, koji je dotičnog sprječavao u vršenju krivičnog djela. Pravda po mjeri DPS", kazale su Demokrate.

Demokrate se navele da se prava pravda ipak desila kad su građani na izborima izrekli osuđujuću presudu OKG (organizovana kriminalna grupa) DPS.

"Bilo kako bilo, osim što pokazuje strah od poraza i odsustvo osjećaja i volje za čojsku, sojsku i vitešku borbu i nadmetanje, ovaj besprizorni čin prijestoničkog ogranka organizovane kriminalne grupe, na čelu sa dirigentom Marovićem iz Beograda, sluti još jednu ubjedljivu pobjedu Demokrata nad Demokratskom partijom Svetozara. Nakon što su ove monstruoznosti činili u susret izborima u Herceg Novom, oko 800 nekadašnjih glasača tog istog DPSa je glasalo za Demokrate. Samo neka nastave ovako i doživjeće nokaut i na Cetinju. Veličina naše pobjede će biti srazmjerna količini montiranih izmišljotina i broju pokušaja unošenja zle krvi u narod od strane organizovane kriminalne grupe. Predsjednik Demokratske Crne Gore podnijeće još danas nadležnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv NN lica kao počinioca i protiv DPSa kao nalogodavca fotomontaže i lijepljenja naznačenih plakata. Ne bi nas iznenadilo da tužilaštvo i u ovom slučaju pokrene postupak protiv podnosioca prijave, ovog puta protiv predsjednika Bečića, umjesto da goni vinovnike ovog gnusnog čina. No, šta da se radi, Crna Gora drugih institucija nema osim ovih zarobljenih", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: