Vukićević reizabran za predsjednika nikšićkog odbora DPS-a

"Dok je radio u sektoru za socijalu zaštitu kako je kazao, u osnovi njegovog djelovanja bio je čovjek i njegova sudbina, tako će biti i u vršenju funkcije predsjednika OO DPS", navodi se u saopštenju

4815 pregleda 16 komentar(a)
Foto: Svetlana Mandić
Foto: Svetlana Mandić

Za predsjednika Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić, na sjednici održanoj sinoć, jednoglasno je reizabran Zoran Vukićević, saopšteno je iz te partije.

Kazali su da je Vukićević funkciju predsjednika OO obavljao i u prethodnih godinu dana, kada je na političku funkciju stupio nakon dugogodišnjeg bavljenja socijalnom politikom.

"Za godinu dana, uspio je sa svojim timom vratiti povjerenje u partiju i ostvariti dobar rezultat na lokalnim izborima u martu mjesecu. Nakon uspješno organizovane Opštinske izborne konferencije u septembru i konstituisanja novog Opštinskog odbora, pred predsjednikom Vukićevićem je izazovan period", saopšteno je iz DPS-a Nikšić.

Navode i da je prilikom izbora istakao da ovu funkciju doživljava kao izuzetnu čast i obavezu, jer svakako treba opravdati povjerenje "najbrojnije i najjače partije u gradu pod Trebjesom".

"Naglasio je da je osnova njegovog djelovanja timski rad, da DPS ima najbolji program, građansku i multietničku profilaciju i da je to ono što je čini partijom budućnosti. Dok je radio u sektoru za socijalu zaštitu kako je kazao, u osnovi njegovog djelovanja bio je čovjek i njegova sudbina, tako će biti i u vršenju funkcije predsjednika OO DPS", navodi se u saopštenju.

Bonus video: