Đurašković nosilac liste cetinjskog SDP

Istakao da se na listi nalazi 16 nestranačkih ličnosti, "profesionalno ostvarenih pojedinaca koji svoje znanje i stručnost stavljaju u funkciju razvoja Cetinja"

6992 pregleda 26 komentar(a)
Foto: SDP Cetinje
Foto: SDP Cetinje

Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK) danas je predata lista "SDP i Građani - Svim srcem za Cetinje" čiji je nosilac potpredsjednik SDP-a i šef Kluba odbornika ovog grada Nikola Đurašković.

OIK je prihvatila listu.

Iz cetinjskog SDP-a kazali su da ova lista predstavlja "novi politički koncept baziran na snažnoj podršci građana i nezavisnih kandidata".

Đurašković je, navodi se u saopštenju, istakao da se na listi nalazi 16 nestranačkih ličnosti, "profesionalno ostvarenih pojedinaca koji svoje znanje i stručnost stavljaju u funkciju razvoja Cetinja".

"Riječ je o apsolutnoj novini na političkoj sceni i konceptu koji već u ovoj fazi dobija ogromnu podršku građana. Na ovaj način želimo jasno pokazati da nam je cilj nova, depolitizovana, snažno crnogorska, gradska uprava bazirana na znanju, na stručnim i kredibilnim pojedincima koji će neumorno raditi za Cetinje. Pozivamo naše sugrađane da nam se pridruže, daju prodšku najboljem timu i sa nama rade svim srcem za Cetinje", kazao je Đurašković.

Bonus video: