Milačić: Kada se govori o rušenju Vlade, moralno je razmišljati da ne bi bili tu da Krivokapić nije bio na čelu liste

Na pitanje kako doći do nove Vlade, on je rekao da su stavovi Demokratskog fronta (DF) bili konkretni, da se partije odrede o izboru nove Vlade, ali da misli da to nije dobro za Crnu Goru

37425 pregleda 113 komentar(a)
Milačić, Foto: Savo Prelević
Milačić, Foto: Savo Prelević

Predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini Crne Gore, Marko Milačić saopštio je danas nakon sastanka predstavnika parlamentarne većine da svi treba da se vrate dijalogu i da su se u prethodnih 30 godina predugo borili da bi lako "skrajnuli" dijalog i kompromis.

Povezani članci

08. Novembar 2021.

Održan sastanak parlamentarne većine u Skupštini

Istakao je da je rekonstrukcija Vlade dobar scenario za građane, navodeći da bi nova Vlada dovela do destabilizacije ključnih procesa koji su u toku, poput "Evropa sad".

Na pitanje kako doći do nove Vlade, on je rekao da su stavovi Demokratskog fronta (DF) bili konkretni, da se partije odrede o izboru nove Vlade, ali da misli da to nije dobro za Crnu Goru.

Istakao je da kad se govori o rušenju Vlade, moralno je razmišljati da ne bi bili tu da predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić nije bio na čelu izborne liste DF na parlamentarnim izborima 30. avgusta prošle godine.

Bonus video: