Popović: Čuvati sportsku tradiciju Cetinja

Kandidat za odbornika na listi "SDP i građani - Svim srcem za Cetinje" kazao je da je Cetinje uvijek bilo prepoznato i kao mjesto izuzetnih sportskih talenata

1196 pregleda 2 komentar(a)
Popović, Foto: SDP
Popović, Foto: SDP

Kandidat za odbornika na listi "SDP i građani – Svim srcem za Cetinje", Blažo Popović, ocijenio je da prijestoni grad, kao simbol crnogorske državnosti, čuvar istorije, običaja i kulture, godinama trpi ozbiljno zanemarivanje i stagnaciju.

Popović, bivši rukometni reprezentativac i kapiten "Lovćena", kazao je da je Cetinje uvijek bilo prepoznato i kao mjesto izuzetnih sportskih talenata, koji su prvenstveno "kroz ogromnu ljubav prema sportu stvorili čvrste temelje za buduće generacije". Obaveza je, kako je kazao, čuvati sportsku tradiciju tog grada i doprinijeti razvoju cetinjskog sporta.

"Čuvajmo naše sportiste i sportske radnike, bodrimo ih, pohvalimo njihov talenat, rezultate i posvećenost, zahvalimo im za patriotizam, uključimo ih u proces donošenja odluka, ne zaboravljajmo požrtvovanost njihovih roditelja i nagradimo entuzijazam njihovih trenera. Zato moja puna podrška ide timu 'SDP i Građani', podrška ideji, kvalitetu, energiji i najboljim namjerama -zajednički za najbolje Cetinje. Svim srcem za Cetinje i cetinjske sportiste, jer niko više od njih ne želi pobjedu svojoj državi", saopštio je Popović.

Bonus video: