Janković: Za razliku od Radunovića, rukometašice nas bezbroj puta učinile ponosnima

"Svojim zalaganjem i požrtvovanošću pokazale su kako se bori za svoju državu i svoj narod i kako se ime Crne Gore slavno prezentuje svuda u svijetu", istakao je on

4261 pregleda 16 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Rukometašice Crne Gore su naš ponos i uz ostale sportiste i sportistkinje najbolje su ambasadorke naše zemlje. Svojim zalaganjem i požrtvovanošću pokazale su kako se bori za svoju državu i svoj narod i kako se ime Crne Gore slavno prezentuje svuda u svijetu.

To je saopštio predsjednik cetinjske URE i nosilac liste te partije na predstojećim lokalnim izborima Slavko Šole Janković.

Kako je kazao, zbog svojih rezultata bezbroj puta rukometašice su nas obradovale i učinile ponosnima "što se svakako ne može reći za poslanika Slavena Radunovića", koji ih je nedavno u Skupštini Crne Gore na neumjesan način prozvao.

"Upravo zato nijedan od naših sportista i sportistkinja ne treba da se obazire na riječi ovakvih i sličnih političara, već da nastavi da svojim sportskim duhom donosi radost naciji i ponosno reprezentuje najlepšu zemlju na svijetu”, istakao je Janković.

Bonus video: