DPS Prijestonice: Radulović se kršeći zakon uključio u predizbornu kampanju cetinjske URE

"Znajući Radulovićevu harizmu i ugled koji uživa na Cetinju, sigurni smo da će upravo on biti presudni faktor koji će obezbijediti URI sjajan rezultat, a u njihovom slučaju - znajući koliko su omiljeni među Cetinjanima - to bi bio i jedan odbornik u novom sazivu Skupštine"

2672 pregleda 5 komentar(a)
DPS (Ilustracija), Foto: DPS
DPS (Ilustracija), Foto: DPS

Odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Prijestonice saopštio je danas da se ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović "kršeći zakon uključio u predizbornu kampanju cetinjske URE".

Radulović se juče sastao sa predstavnicima Građanskog pokreta URA Prijestonice Cetinje.

"Odbor Demokratske partije socijaliste Prijestonice pozdravlja odluku ministra vanjskih poslova da se uključi u predizbornu kampanju na Cetinju, iako je pitanje da li će lista koju je podržao uspjeti uopšte da pređe cenzus. Znajući Radulovićevu harizmu i ugled koji uživa na Cetinju, sigurni smo da će upravo on biti presudni faktor koji će obezbijediti URI sjajan rezultat, a u njihovom slučaju - znajući koliko su omiljeni među Cetinjanima - to bi bio i jedan odbornik u novom sazivu Skupštine", ističe se u saopštenju DPS Prijestonice.

Oni su dodali da ih od Radulovića interesuje "da li je čast da ugosti takvog vrlog diplomatu imala samo URA ili će sljedećih dana posjetiti i ostale partije koje učestvuju na izborima?"

"Uzbuđeni zbog mogućeg susreta sa njim, ipak ne bismo željeli da nas tako ugledan gost uhvati nespremne - valjalo bi organizovati srdačnu dobrodošlicu. Takođe, interesuje nas da li Radulović zna da je ovim počinio krivično djelo? Ukoliko nije svjestan toga, ipak mu je bolje da uzme zakon u ruke. Osim toga, očigledno je da ministar Radulović ne mari za preporuke OEBS i ODIHR koje se odnose na kritike funkcionerske kampanje, kao ni predstavnici URE koji su ne tako davno kao opozicija bili žestoki kritičari učešća javnih funkcionera u predizbornom procesu", kazali su iz DPS Prijestonice.

Bonus video: