Demokrate: Uplašeni huligani srušili naše bilborde u Petnjici

"Oni koji se boje riječi nikada svoje građane neće predstavjati hrabro i dostojanstveno", saopštili su iz Demokratske Crne Gore

7925 pregleda 14 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Demokratska Crna Gora saopštila je danas da su srušeni i uništeni bilbordi izborne liste te partije, pred lokalne izbore u Petnjici, u selima Vrbica i Sabin Bor.

Kazali su da se radi o vandalskom i sramnom činu.

"Ovakvi kukavički postupci, pod okriljem noći, osim što su nedostojni nasilnički alati političke konkurencije koja će biti poražena na izborima 5. decembra, izraz su i apsolutnog nedostatka hrabrosti da snagom istine ukrste argumente u političkoj areni pred građankama i građanima Petnjice. O huliganskim postupcima i načinu na koji se sučeljavate sa svojim političkim protivnicima, najbolje će suditi oni koje ste godinama obmanjivali, ucjenjivali i sličnim ovoj metodama - zastrašivali", saopštili su iz Demokrata.

Demokrate Petnjica
foto: Demokrate

Oni koji se boje riječi, kako dodaju, nikada svoje građane neće predstavjati hrabro i dostojanstveno. "A strah od gubitka vlasti je vaš najveći izvor okrutnosti." "Zato drage Petnjičanke i Petnjičani NOVA SNAGA za pobjede nad uplašenim huliganima! Za novu Petnjicu, zaokružite šesticu", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: