Ujedinjena: Lokalna vlast učinila sve da uništi Mojkovac

"Očigledno, ne dijelimo jednake 'evropske vrijednosti' jer za nas nije prihvatljivo da u 21. vijeku okolna mojkovačka sela oskudijevaju pijaćom vodom", navode iz odbora UCG u Mojkovcu

1924 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Ujedinjena Crna Gora
Foto: Ujedinjena Crna Gora

Vlast u Mojkovcu je u prethodne tri decenije učinila sve da uništi tu opštinu, ocijenili su u tamošnjem odboru Ujedinjene Crne Gore.

"Kada govore o zimskom turizmu u Mojkovcu, sumnjamo da bi se prilagodili hladnim mojkovačkim zimama koje su davno zamijenili mediteranskom i kontinentalnom klimom. Za turizam svakako da moraju postojati preduslovi, prije svega infrastruktura, a na devet kilometara od Mojkovca, prema Prošćenju, jedino terenci mogu još uvijek ispratiti 'domaćinsko' vođenje grada postojeće kriminalne strukture. Očigledno, ne dijelimo jednake 'evropske vrijednosti' jer za nas nije prihvatljivo da u 21. vijeku okolna mojkovačka sela oskudijevaju pijaćom vodom. Ujedinjeni Mojkovac je Ujedinjena Crna Gora, zato i jesmo broj 1. među građanima Mojkovca. Na krilima velike parlamentarne pobjede, Ujedinjena Crna Gora će 5. decembra biti okosnica nove mojkovačke vlasti", navodi se u saopštenju.

Bonus video: