Đurašković: Spremni smo da preuzmemo upravljanje Cetinjem

Đurašković je kazao da su kreirali originalan građansko-politički koncept baziran na politički prepoznatim pojedincima, ali i čak 16 nestranačkih ličnosti, "profesionalno ostvarenih pojedinaca, koji svojim znanjem i dosadašnjim rezultatima garantuju napredak Cetinja"

1932 pregleda 11 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Spremni smo da preuzmemo upravljanje Cetinjem uvjereni da će, nakon našeg najboljeg rezultata, ključno pitanje biti ko će moći sa nama, a ne sa kim će lista SDP i Građani, saopštio je nosilac liste “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje" Nikola Đurašković.

"Cetinje je moj grad. Rođen sam na Cetinje, cijeli život živim na Cetinju. Znam kako pokrenuti Cetinje!", naveo je on u svom saopštenju.

Đurašković ističe da je siguran da će lista “SDP i Građani -Svim srcem za Cetinje” ostvariti rezultat koji će "nam garantovati poziciju ključnog faktora nove lokalne vlasti", te da će dominantno kreirati novu gradsku upravu koja mora biti stručna, odgovorna, snažno cnogorska i počivati na univerzalnim principima građanskog društva, sekularizma i antifašizma "koji su u poslednjih godinu dana ozbiljno narušeni".

On dodaje da su snaga ljudi, novih lica kao i veliki broj onih koji im se svakodnevno pridružuju garancija najboljeg izbornog rezultata, a da su njihov personalni sastav i program njihova ključna prednost koju su "snažno predstavili sugrađanima"

Đurašković je kazao da su kreirali originalan građansko-politički koncept baziran na politički prepoznatim pojedincima, ali i čak 16 nestranačkih ličnosti, "profesionalno ostvarenih pojedinaca, koji svojim znanjem i dosadašnjim rezultatima garantuju napredak Cetinja".

"Naš koncept podržalo je na razne načine i više od stotinu građanskih aktivista i istaknutih pojedinaca prepoznatih u Cetinju i Crnoj Gori. Već je sada jasno da je naša lista najveći dobitnik izbora i da će se grad voditi na politici stručnosti, znanja i potpune depolitizacije gradske uprave. To je garancija za uspjeh jer Cetinje iz ovakvog stanja može izvući samo sinergija svih progresivnih i stručnih potencijala, kojeg Cetinje ima u mnogim časnim i stručnim ljudima u partijama, ali i van njih. Uvjeren sam da ni oni koji su Cetinje zasuli suzavcem i pokušali da ga ponize 5. septembra, ni oni koji ga neuspješno vode cijele tri decenije ne zaslužuju podršku građana Prijestonice. Građani imaju čist i neupitan izbor – listu “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje”!", saopštio je nosilac liste SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje.

Bonus video: