Đukić: Koaliciju SD-LP čine ljudi na ponos Cetinju i Crnoj Gori

"Svaka tradicionalna misao - sa istinskim zalaganjem za dobrobit Cetinja, povezana sa moderenom brzinom djelanja, odlikuje kadrove koji ne čekaju da im se kaže što treba da urade već preuzimaju inicijativu", navela je ona u svom saopštenju

2656 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Liberalna partija
Foto: Liberalna partija

Koaliciju Socijaldemokrata i Liberalne partije čine dosljedni ljudi, na ponos Cetinju i Crnoj Gori, kazala je čelnica cetinjskog Odbora Liberalne partije Ivana Đukić.

Ona je navela da se u vremenu u kojem je sve manje povjerenja, sve više "intriga, grubih podmetačina, netačnih informacija, u tom kovitlacu i sudaru primitivnih, ličnih ciljeva" pojavila koalicija SD-Liberalna partija.

Đukić je istakla da su pojedinci koji čine ove partije na ličnom planu dosljedni jednako koliko i na političkom.

"To nešto znači. Uvid u njihovo razmišljanje i stavove donosi dodatno ohrabrenje za razmrsavanje opasno velikih Gordijevih čvorova - nastalih u posljednje vrijeme. Svaka tradicionalna misao - sa istinskim zalaganjem za dobrobit Cetinja, povezana sa moderenom brzinom djelanja, odlikuje kadrove koji ne čekaju da im se kaže što treba da urade već preuzimaju inicijativu. Čast mi je da sam dio ove liste, a pored privatnih krakteristika, koje znam kod ovih osoba, upoznala sam i nevjerovatnu sposobnost saradnje, brzine funkcionisanja, empatije i bezrezervnog izlaženja u susret. Nijednom se nije izrazila površnost, kako u odnosima, tako i u izvršenjima dužnosti, a kako je solidarnost jedan od temelja opstanka čovjekovog društva, ova koalicija bi mogla poslužiti kao uzor", kazala je Đukić.

Bonus video: