Bečić: Ovi rezultati će ujediniti Crnu Goru, DPS ostvario veliki pad u sve tri opštine

"Nakon svih dešavanja na Cetinju, nakon ekstremizacije političkih prilika, imamo rast u odnosu na parlamentarne izbore. U Petnjici smo porasli 150 odsto u odnosu na prošle lokalne izbore u toj opštini. Demokratska Crna Gora je snažna, jaka partija, građanska, utemeljena, mi smo partija budućnosti i ovih gradova u kojima se danas glasalo i cijele Crne Gore", naglasio je Bečić

40524 pregleda 42 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić rekao je večeras da stranka na čijem je čelu nastavlja pobjednički niz, a Demokratska partija socijalista nastavlja gubitnički niz.

On je rekao da je DPS ubjedljivo poražen čak i u onim sredinama za koje su u Demokratskoj partiji socijalista smatrali da su im najveća uporišta.

"Prezadovoljan sam rezultatom, veliki dan za Mojkovac i za Crnu Goru. Sjecate se da sam prije mjesec ipo dana ubjedjivao kolege u parlamentu da se odlože ovi lokalni izbori, jer je to interes Crne Gore i ne treba cijelu državu držati u stanju predizborne kampanje svo vrijeme. Tada su me kolege iz opozicije optužile da bježim od izbora jer nas čeka poraz, ali večeras, 5.decembra, evo tu sam, pitam ih ko je bio u pravu. Pobjeda je velika, Mojkovac je poslao DPS u opoziciju i ovo je istorijska pobjeda ne samo za Mojkovac nego za cijelu Crnu Goru", poručio je Bečić.

Aleksa Bečić
foto: Dragana Šćepanović

On je, prenosi portal RTCG, rekao da su ovi izbori potvrdili snagu Demokratske Crne Gore.

"Ponosan na sve nase birače, na sve naše kandidate, na sve naše aktiviste koji su neumorno radili na terenu, ponosan sam na snagu naše partije. Mi smo jedina partija koja ima danas odbornike u sve tri skupštine za koje su se birali odbornici. Nakon svih dešavanja na Cetinju, nakon ekstremizacije političkih prilika, imamo rast u odnosu na parlamentarne izbore. U Petnjici smo porasli 150 odsto u odnosu na prošle lokalne izbore u toj opštini. Demokratska Crna Gora je snažna, jaka partija, građanska, utemeljena, mi smo partija budućnosti i ovih gradova u kojima se danas glasalo i cijele Crne Gore", naglasio je Bečić.

Lider Demokrata je istakao da je DPS u sve tri opštine ostvario veliki pad, i da su praktično izgubili na Cetinju.

"Šest političkih nokdauna, nešto u dijelu izbora nešto u dijelu društveno-političkih procesa, doživio je DPS za ovih 15 mjeseci. Ovi rezultati će večeras ujediniti Crnu Goru", naglasio je Bečić.

Bonus video: