Formiran Inicijativni odbor Crnogorske u Nikšiću

"Sa građanima Crne Gore razgovaramo o ustavnom patriotizmu kao temeljnom stubu na kojem treba da se razvija crnogorska država, ali i o drugim političkim idejama koje Crnogorska zagovara"
144 pregleda 7 komentar(a)
Dražen Tadič, Foto: Crnogorska partija
Dražen Tadič, Foto: Crnogorska partija
Ažurirano: 31.10.2017. 13:03h

Crnogorska je juče konstituisala Inicijativni odbor za opštinu Nikšić za čijeg koordinatora je izabran mladi pravnik Dražen Tadić, saopšteno je iz ove partije.

Crnogorska nastavlja praksu širenja svoje politike u svim gradovima u Crnoj Gori. Pored Podgorice, Cetinja, Budve, Herceg Novog i Bijelog Polja, uskoro će biti formiran i opštinski odbor u Nikšiću.

“U trenutku kada je većina partija, po običaju, okrenuta gradovima u kojima se uskoro održavaju izbori, Crnogorska nastavlja da širi svoju infrastrukturu i u gradovima u kojima se ne naziru izbori. Sa građanima Crne Gore razgovaramo o ustavnom patriotizmu kao temeljnom stubu na kojem treba da se razvija crnogorska država, ali i o drugim političkim idejama koje Crnogorska zagovara” kazao je Tadić i dodao da Inicijativni odbor čine mahom mladi, obrazovani ljudi.

“Trudimo se da okupimo ljude koji su novi u politici, koji su uvaženi i poštovani od strane naših Nikšićana i, kako je krenulo, nadamo se velikom broju članova, a uskoro i velikom opštinskom odboru”, zaključio je Tadić.

Bonus video: