Lunji predložen za novog šefa ulcinjskog DPS-a

Lunji bi na funkciji trebalo da naslijedi dosadašnjeg predsjednika ulcinjskog odbora Seada Osmanovića, koji je povukao kandidaturu za novi mandat

15090 pregleda 10 komentar(a)
Lunji, Foto: DPS
Lunji, Foto: DPS

Direktor poslovnice Hipotekarne banke u Ulcinju, Driton Lunji, predložen je za novog predsjednika odbora Demokratske partije socijalista (DPS) u tom gradu, saznaju "Vijesti".

Očekuje se da njegovo imenovanje potvrdi vrh DPS-a.

Lunji bi na funkciji trebalo da naslijedi dosadašnjeg predsjednika ulcinjskog odbora Seada Osmanovića, koji je povukao kandidaturu za novi mandat.

Osmanoviću se sudi u podgoričkom Višem sudu zbog sumnje da je bio dio priče o partijskom zapošljavanju u Ulcinju.

Loklani odbor DPS-a je, osim Lunjiju i Osmanoviću, bio verifikovao i kandidature predsjedniku Opštine Ulcinj Sandru Daboviću, direktoru Vodovoda Arijanu Ljamoviću, profesorici u Muzičkoj školi Ljiljani Čović, direktoru Ulcinjske rivijere Bojanu Đakonoviću, sekretrarki za upravu i društvene djelatnosti Pranveri Suljić i koordinatorki DPS-a za Ulcinj i predsjednici Alijanse žena te partije Driti Loli.

Prema Statutu DPS-a, predsjednici lokalnih odbora partije tu funkciju obavljaju profesionalno, što znači da ne mogu paralelno biti na drugoj dužnosti.

Bonus video: