Mrvaljević: Cetinjska URA da saopšti da li je i za njih prihvatljivo formiranje manjinske Vlade sa DPS-om

"Obaveza svih nas je pošten i otvoren odnos prema građanima"

7483 pregleda 16 komentar(a)
Mrvaljević, Foto: Demokratska Crna Gora
Mrvaljević, Foto: Demokratska Crna Gora

Predsjednik Kluba odbornika Demokrata u SO Cetinje Danilo Mrvaljević pozvao je odbornike URA na Cetinju da se odrede i saopšte da li je i za njih prihvatljivo formiranje manjinske Vlade za koju bi bila prihvatljiva saradnja sa DPS-om.

On je u saopštenju pitao odbornike cetinjske URA-e da li je prihvatljiva i bilo kakva vrsta aranžmana i saradnje sa "ovom i ovakvom" partijom.

"Obaveza svih nas je pošten i otvoren odnos prema građanima. Stoga, kako smo više puta ponovili u prethodnom periodu, veoma je važno da građani Cetinja dobiju potpuno jasan stav svih subjekata cetinjske opozicije o bilo kakvim aranžmanima sa DPS-om, kakav su već saopštili Demokrate i Stara Garda - ne dolazi u obzir. U novonastalim okolnostima, nakon jučerašnje pres konferencije koalicije "Crno na bijelo" i prvi put zvanično saopštenog stava o mogućnosti približavanja DPS-u, dodatna je obaveza zauzimanje jasnog stava i na lokalnom nivou, jer bi se eventualno savezništvo sa DPS na državnom nivou moglo direktno reflektovati i na situaciju u Prijestonici", naveo je Mrvaljević.

Dodaje da je "stav cetinjske URA-e o mogućoj saradnji njihove partije sa DPS na državnom nivou, prekrajanju izborne volje građana i prekompoziciji u državnom parlamentu bez izbora, od presudne važnosti za dalje održavanje partnerskih odnosa i sve potencijalne zajedničke aktivnosti u narednom periodu na Cetinju"

Bonus video: