Rovčanin pozvao Konatara da ako smije svi idu na konkurs kod građana i provjeri svoju i vrijednost URE

Rovčanin kaže da je Кonatar reagovao na kako je naveo veličanstveni skup u Pljevljima i na njegovo obraćanje zato što zna da nema tog političkog univerzuma u kome bi on na slobodnim izborima više ikada dobio povjerenje građana za odbornika, a kamoli poslanika

13321 pregleda 53 reakcija 53 komentar(a)
Foto: EPCG
Foto: EPCG

Funkcioner Demokrata i direktor Elektroprivrede Crne Gore Nikola Rovčanin reagovao je na izjavu poslanika URE Miloša Konatara, koji ga je optužio da je sinoć na protestu u Pljevljima organizovanim zbog najave formiranja manjinske Vlade, branio svoju fotelju i privilegije koje ima a ne izbornu volju građana.

Rovčanin je pozvao Konatara da ako smije svi slobodno “idu na konkurs kod građana” i provjeri svoju vrijednost ali i “vrijednost cjelokupne ekipe URA, odnosno ono što je ostalo od nje”.

“Miloše, hajdemo svi na slobodan konkurs kod građana Crne Gore. Da li smiješ? Ili hoćeš da čuvaš poslaničku funkciju izdajom i ne samo to, nego hoćeš i da vršiš vlast na takav nečastan način! Neka procjene i mene i tebe i sve nas. Da li smiješ?”, naveo je Rovčanin u reagovanju.

Povezani članci

22. Januar 2022.

Konatar: Rovčanin brani fotelju, a ne izbornu volju

Rovčanin kaže da Кonatar reagovao na kako je naveo veličanstveni skup u Pljevljima i na njegovo obraćanje zato što zna da nema tog političkog univerzuma u kome bi on na slobodnim izborima više ikada dobio povjerenje građana za odbornika, a kamoli poslanika.

“ Zato što zna da je novo rukovodstvo EPCG više rezultata postiglo za ovih 9 mjeseci, nego svi funkcioneri URA na pozicijama i po dubini i širini, ali i sve prethodne garniture zajedno. O tome govore konkretne brojke. Zato što zna da više nikada ne može proći niti on niti njegov lider ulicama Pljevlja, a da ne bude propraćem zvižducima niti pogledati u oči one od kojih je u septembru 2020. kada je prošao istim ulicama dobio aplauz. Miloše,opet ponavljam, evo ti ponude, ajmo svi na slobodan konkurs kod građana pa da vidimo tvoju vrijednost i cjelokupne ekipe URA, ono što je ostalo od nje. Neka procjene i mene i tebe i sve nas”, Da li smiješ”, napisao je Rovčanin u reagovanju.

Bonus video: