Bošnjačka stranka: Država da obezbijedi sigurnost Vuksanović-Stanković

"Danas je meta Draginja, sjutra može biti svako ko podigne glas protiv politika koje su Crnu Goru unazadile na putu evropskih integracija i koje su jasno uticale da danas imamo nikad polarizovanije društvo, visok stepen etničke distance i nikad lošiji položaj manjinskih naroda

3754 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Bscg.me
Foto: Bscg.me

Politička atmosfera u Crnoj Gori u posljednih 18 mjeseci, gdje su se jasno crtale mete neistomišljenicima, dovela je do toga da danas imamo informaciju da se spremao napad na poslanicu SDP-a Draginju Vuksanović-Stanković, što je zastrašujuće za državu koja želi da bude dio porodice evropskih naroda, saopšteno je iz Bošnjačke stranke.

"Puna podrška za poslanicu Vuksanović-Stanković. Danas je meta Draginja, sjutra može biti svako ko podigne glas protiv politika koje su Crnu Goru unazadile na putu evropskih integracija i koje su jasno uticale da danas imamo nikad polarizovanije društvo, visok stepen etničke distance i nikad lošiji položaj manjinskih naroda. Država mora da iskoristi sve mehanizme, kako bi se obezbijedila sigurnost poslanice Vuksanović-Stanković. Vjerujemo da policija i ANB imaju kapaciteta da obezbijede sigurnost svakog građanina Crne Gore, a posebno poslenika javne riječi", saopšteno je iz BS.

Bonus video: