DPS Cetinje: Đurašković napadom na istaknute intelektualce pokazao da definitivno ide stazama Demokrata

"Očigledno je ulazak SDP-a u koaliciju kojoj je najadekvatniji naziv ,,Fotelja je naša nacija”, uticao na to da njihovi pojedini funkcioneri poprime manire i jednoumlje svojstveno Demokratama"

19014 pregleda 152 reakcija 37 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Cetinjski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) poručio je da je Nikola Đurašković, predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Cetinje, današnjim napadom na "istaknute intelektualce" koji ne dijele njegove stavove povodom razvoja političke situacije u Prijestonici pokazao da definitivno ide stazama Demokrata.

"Sve dok se danas nije oglasio Nikola Đurašković, predsjednik OO SDP Cetinje, napadom na istaknute intelektualce koji ne dijele njegove stavove povodom razvoja političke situacije u Prijestonici,vjerovali smo da su Demokrate jedine koje se brutalno obračunavaju sa onima koji se ,,drznu” da iskažu svoje mišljenje i javno saopšte svoj stav", piše u saopštenju.

Poručuju da je očigledno ulazak SDP-a u koaliciju kojoj je najadekvatniji naziv ,,Fotelja je naša nacija”, uticao na to da njihovi pojedini funkcioneri poprime manire i jednoumlje svojstveno Demokratama, "pa se tako danas Đurašković bez ikakvog povoda, obrušio na crnogorske intelektualce, prepoznate i dokazane borce za interese Crne Gore".

"Neka vam je sa srećom. Kako smo i juče rekli - u vašem političkom samoubilačkom naumu vas svakako nećemo spriječavati. Slobodno vi gledajte svoje interese, i to pravdajte na način koji želite, a mi ćemo Crnu Goru i Cetinje, kao i uvijek, znati da odbranimo od vaših novih koalicionih partnera i njihovih beogradskih nalogodavaca", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: