DPS Prijestonice: Bečić potvrdio da je na Cetinju formirana koalicija "Fotelja je naša nacija"

"Onima koji javno nastupaju iz SDP-a preporučujemo da sa svojim novim koalicionim partnerima pored koalicionog sporazuma usaglase i medijske poruke", naveli su iz DPS-a

11799 pregleda 39 reakcija 26 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Sinošnjom izjavom lidera Demokratske Crne Gore Alekse Bečića da se na Cetinju desio demokratski princip i da Demokrate, SDP, Stara garda LSCG i URA formiraju vlast, doskorašnji predsjednik Skupštine potvrdio je da je u prijestonici formirana koalicija "Fotelja je naša nacija” koja će izabrati gradonačelnika do kraja mjeseca, saopštili su iz tamošnjeg odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Bečić je, kako su kazali, tako u potpunosti demantovao sve iz SDP-a koji su prethodnih dana "potcjenjivali inteligenciju građana", tvrdeći da je na Cetinju postignut dogovor samo između SDP-a i Stare garde LSCG.

"Onima koji javno nastupaju iz SDP-a preporučujemo da sa svojim novim koalicionim partnerima pored koalicionog sporazuma usaglase i medijske poruke. Prilično je neprijatno, da vas partneri ovako demantuju i hvataju u sopstvenim zabludama i javnim obmanama", zaključuju iz cetinjskog DPS-a.

Bonus video: