SNP Pljevlja: Kovačević pozajmljen do kraja sezone, nadamo se da su ovi DPS igrači već dovoljno poznati građanima

"I prije nego je sjeo na stolicu svog prethodnika, Kovačević je nastavio sa istom populističkom pričom koje su se Pljevljaci naslušali preko dvije decenije. Od rješavajanja gorućih pitanja sa zagađenjima vazduha i vode, pa sve do novih zapošljavanja. Što bi rekao Rambo Amadeus u jednoj numeri - te jedno, te isto"

4900 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Opštinski odbor SNP Pljevlja
Foto: Opštinski odbor SNP Pljevlja

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije Pljevlja saopštio je da je taj grad "danas dobio novog, po svemu sudeći pozajmljenog do kraja sezone, predsjednika Opštine Pljevlja, iz redova DPS CG."

U sopštenju se dodaje i "da su stvari onakve kakve u Crnoj Gori nisu odavno, možda bi budućem predsjedniku poželjeli uspješan rad na popravljanju stanja u Opštini."

"Ali znajući šta je partija čiji je član Kovačević, u prethodnih više od 20 godina učinila da Pljevlja od najrazvijenije opštine, postanu crna tačka na demografskoj karti Crne Gore, to bi bilo apsurdno", navodi se u saopštenju.

I prije nego je sjeo na stolicu svog prethodnika, Kovačević je, dodaju, nastavio sa istom populističkom pričom koje su se Pljevljaci naslušali preko dvije decenije. Od rješavajanja gorućih pitanja sa zagađenjima vazduha i vode, pa sve do novih zapošljavanja. Što bi rekao Rambo Amadeus u jednoj numeri - te jedno, te isto.

"Preko dvije decenije su Kovačević i njegove partijske kolege zamajavale građane Pljevalja, dok su oni sami stvarali uslove za život svojim porodicama dalje od Pljevalja", piše u saopštenju.

Kako su istakli "priča o uništavanju pljevaljske privrede i prirodnih bogatstava za vrijeme vladavine DPS-a ponovljene su toliko puta da bi bilo izlišno pisati o tome."

"Jasno je da je Kovačević pozajmljen do kraja sezone, ne bi li ekipa pokušala ostvariti opstanak u opštinskoj ligi. Nadamo se da su ovi DPS igrači već dovoljno poznati građanima Pljevalja i da će na narednim izborima biti vraćeni sa pozajmice", zaključuje Opštinski odbor Socijalističke narodne partije Pljevlja.

Bonus video: