Bošković: Stimulisaćemo proizvodnju hrane i voditi računa o očuvanju cetinjskih brendova

"Naše Cetinje obiluje kulturnim i istorijskim spomenicima i dobrima, Prijestonica otkriva istoriju naše države i to je već dovoljno da mami turiste iz cijeloga svijeta"
331 pregleda 9 komentar(a)
Mladen Bošković, Foto: Crnogorska partija
Mladen Bošković, Foto: Crnogorska partija
Ažurirano: 24.10.2017. 09:42h

Kandidat Crnogorske za odbornika u Skupštini Prijestonice Mladen Bošković izjavio je danas da u cetinjskom kraju treba da se stimuliše razvoj poljoprivredne proizvodnje.

"Prije svega treba da vodimo računa o razvoju i zaštiti čuvenih cetinjskih brendova kao što su sir, pršut i drugi suhomesnati proizvodi, med, ljekovito bilje i riba. I to može biti osnov razvoja ruralnog turizma, a predstavlja značajan resurs i za razvoj Cetinja kao centra kreativnog turizma u Crnoj Gori“, rekao je Bošković.

Kvalitetna i zdrava hrana treba da bude simbol našeg Cetinja, kako zbog nas građana koji tu živimo, tako i zbog šansi koje se otvaraju u okviru turističke ponude Prijestonice.

"Naše Cetinje obiluje kulturnim i istorijskim spomenicima i dobrima, Prijestonica otkriva istoriju naše države i to je već dovoljno da mami turiste iz cijeloga svijeta. Ponuda više turistima tiče se razvoja i boljeg korišćenja resursa u oblasti poljoprivredne proizvodnje, što obezbjeđuje i zapošljavanje večeg broja naših sugrađana“, saopštio je danas Bošković.

Bonus video: