Milačić: Abazović sa klupe za rezervne igrače prešao u prvi tim DPS-a

"Bez obzira da li će njegov prvi 'vezista' Vladimir Joković imati snage i hrabrosti da dovrši svoj dio posla, izdaja pobjede 30. avgusta, već danas je i potpuno zvanična"

7320 pregleda 58 reakcija 58 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić rekao je da je "današnjim prihvatanjem mandata za sastav 43. Vlade Crne Gore, od strane Mila Đukanovića, čelnik GP URA Dritan Abazović sa klupe za rezervne igrače na kojoj sjedi već nekoliko mjeseci, prešao u prvi tim DPS-a", saopšteno je iz te partije.

"Tačnije na poziciju špica i kapitena ove kriminalne družine", dodao je Milačić.

"Bez obzira da li će njegov prvi 'vezista' Vladimir Joković imati snage i hrabrosti da dovrši svoj dio posla, izdaja pobjede 30. avgusta, već danas je i potpuno zvanična. Prava Crna Gora poziva građane da svojim naporima, zajedno sa čestitim poslanicima i političkim snagama izborne većine 30. avgusta, odbranimo izbornu volju i ne dozvolimo njeno dalje prekrajanje", rekao je Milačić.

Dodao je i da u tom smislu pozdravlja napore Strahinje Bulajića u nezakazivanju, kakao je naveo, projektovane sjednice Skupštine na kojoj bi se izvršila izdaja izborne volje, kao i zajedničku borbu na rešavanju sistemske i institucionalne krize, vraćanjem mandata građanima i glasanjem na prijevremenim parlamentarnim izborima.

"Prava Crna Gora poziva građane na snažno jedinstvo u borbi protiv prekrajanja izborne volje i izbornih rezultata 30. avgusta", zaključio je Milačić.

Bonus video: