Rađenović: Demokrate da uz ostavku Radovića ponude i manjinsku podršku DF za vlast u Budvi

"Ukoliko im je stvarno stalo do građana, a ne fotelja uz jedinu obavezu da čovjek koji je najviše doprinio ovoj situaciji u Budvi a to je jos uvjek aktuelni predsjednik Opštine Marko Carević podnese ostavku i na njegovo mjesto dođe drugi sa liste DF kojeg predloži ovaj savez"

13306 pregleda 20 reakcija 16 komentar(a)
Rađenović, Foto: Građanski pokret URA
Rađenović, Foto: Građanski pokret URA

Predstavnik budvanskog odbora Građanskog pokreta URA Blažo Rađenović pozvao je Demokratsku Crnu Goru Budve da uz ostavku predsjednika Skupštine Opštine (SO) Budva Krsta Radovića ponude i manjinsku podršku Demokratskom frontu (DF) za uspostavljanje vlasti u Budvi .

"Ukoliko im je stvarno stalo do građana, a ne fotelja uz jedinu obavezu da čovjek koji je najviše doprinio ovoj situaciji u Budvi a to je jos uvjek aktuelni predsjednik Opštine Marko Carević podnese ostavku i na njegovo mjesto dođe drugi sa liste DF kojeg predloži ovaj savez. Smatramo da je ovo jedino moguće riješenje kako ne bi došlo do izbora u sred turističke sezone kada bi trebali građanima da omugućimo da se bave onim od čega žive, a ne frustracijama pojedinih lidera političkih partija na lokalu", istakao je Rađenović.

On je pozvao da se nakon turističke sezone ide na izbore.

"Ovo što rade u Budvi je najbolja slika koliko su odgovorni prema građanima Budve, dakle imaju potrebnu većinu bez URA, a oni drže skoro dvije godine Opštinu i građane Budve u VD stanju", kazao je Rađenović.

Predsjednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović (Demokrate) tvrdi da će danas u podne predati potpisanu ostavku, ako do tada ne bude zaključen koalicioni sporazum.

Bonus video: