Demokrate: Ne živi se od stare pljačke, slijedi sabiranje otetih para, pa zatvorskih dana

"Kažite da li ste na parlamentarnim izborima u Podgorici izgubili od opozicije sa razlikom od oko 8000 glasova?"
5 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 22.10.2017. 16:05h

Podgorički ogranak DPS organizovane kriminalne grupe nastavlja da sjećanjima na ranije izborne rezultate postignute brutalnim krađama, prikrije strah i paniku u svojim redovima. Navikli smo od vas na vraćanje u ranije godine, a naročito u devedesete, samo ovoga puta nećemo dozvoliti da Crnu Goru povedete tim putem, kaže se u reakciji Demokrata na današnje saopštenje iz DPS-a u kojem kažu da će ostvariti još jednu pobjedu na izborima u Podgorici.

"Ali kada smo već kod podsjećanja, na Parlamentarnim izborima 2016. godine DPS (bez satelita) je u Podgorici osvojila 48.561, a opozicija 60.395 glasova. Da li se možda sjećate ovog rezultata? Ili vas je strah toliko paralisao da niste u stanju pravilno da sabirate i oduzimate?", kaže se u saopštenju iz Demokratske Crne Gore. U obraćanju ove partije DPS-u Podgorica dalje navode, da je teško živjeti u zabludi, ali da vam pomognemo da se vratite u realnost.

"Kažite da li ste na parlamentarnim izborima u Podgorici izgubili od opozicije sa razlikom od oko 8000 glasova? Kažite vi nama da li opovrgavate posljednje istraživanje javnog mnjenja po kojem vas "tučemo" sa razlikom od 5,5% u našu korist? Odgovorite građanima da li ste kupovali odbornike nakon izbornih pobjeda opozicije? Recite crnogorskoj javnosti: da li vas je strah od poraza, imajući u vidu da se bliži kraj? I na kraju, kažite vi nama, je li vam se bivši gradonačelnik pripremio za Spuž? To su pitanja sa kojima ne smijete da se suočite, niti od straha da pogledate istini u oči. Možemo pretpostaviti kakva će tek pometnja uslijediti na proljeće. Ne živi se gospodo iz OKG-a od stare (slave) pljačke. Kada saberemo glasove, slijedi sabiranje otetih para građana, pa sabiranje zatvorskih dana.", kaže se na kraju saopštenja Demokrata.

Bonus video: