DPS Podgorica: Opoziciji ne trebaju istraživanja, dovoljni su im izborni rezultati

"Izjave odbornika opozicije o rezultatima istraživanja u Podgorici najslikovitije potvrđuju njihovu nemoć da makar jednom kažu građanima očiglednu istinu. Jer ne trebaju opoziciji nikakva istraživanja da potvrde ono što su Podgoričani jasno rekli na izborima, a to je da ubjedljivo vjeruju Demokratskoj partiji socijalista i njenom kandidatu za gradonačelnika"
3 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 21.10.2017. 18:11h

Opozicione partije pojedinačno ne mogu ni da sanjaju rezultat koju Demokratska partija socijalista ostvaruje na izborima, a sve zajedno ne mogu da nas pobijede, navodi se u saopštenju kluba odbornika DPS Glavnog grada.

Odbornici opozicije u Skupštini grada ocijenili su da ankete koje radi Glavni grad su zloupotreba novca poreskih obveznika, jer ih je naručio DPS i pokazuju oholost lokalne uprave, koja objavljuje parcijalne i štelovane informacije, panično pokušavajući da sačuva golu vlast.

"Izjave odbornika opozicije o rezultatima istraživanja u Podgorici najslikovitije potvrđuju njihovu nemoć da makar jednom kažu građanima očiglednu istinu. Jer ne trebaju opoziciji nikakva istraživanja da potvrde ono što su Podgoričani jasno rekli na izborima, a to je da ubjedljivo vjeruju Demokratskoj partiji socijalista i njenom kandidatu za gradonačelnika. To je bilo prije samo tri godine kada je Slavoljub Stijepović ubjedljivo, sa gotovo četiri puta više glasova, dobio prvog čovjeka Demokrata, Aleksu Bečića. Ali "vaš" Aleksa je tada bio "njihov" Aleksa, koji je zbog poraza pocijepao matičnu stranku, onu istu koja mu je pružila svu logistiku da ostvari rezultat koji je bio toliki uspjeh za njega da se sa bilborda danima zahvaljivao biračima", navodi se u reagovanju DPS Glavnog grada.

Dodaju da je o rejtingu pokreta URA, "prije samo par dana njihov koalicioni partner naručio istraživanje koje je pokazalo da ovaj pokret ima podršku od 1,5 odsto".

"I tu su se ljutili, ali sad na svoje partnere, jer za URA je svako istraživanje javnog mnjenja koje pokaže da nemaju nikakvu podršku građana, namješteno. Kao da im nije dovoljna činjenica da su na posljednjiim izborima u Herceg Novom dobili svega pola madata. Pola odbornika. Oko Demokratskog fronta je javnosti sve poznato. Jedini njihov "doprinos" razvoju Podgorice je što su mjesecima blokirali soabraćaj u čitavom gradu i što su napravili štetu koja se mjeri stotinama hiljada eura, a koju su platili građani. Uništen park, polomljeni mobilijar, smeće, samo su mali dio djelovanja Fronta u Podgorici. I to onaj "ljepši"", navodi se u reagovanju.

Dodaju da su izjave opozicije "još jedan očajnički pokušaj da iskamče koji glas šireći očiglednu neistinu, uprkos činjenici da im građani Podgorice ne vjeruju ni kad ćute".

"To će se potvrditi i na narednim izborima, što će im biti još jedna potvrda istraživanja javnog mnjenja", zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: