Leković: Hitno osvijetliti centar Bara i postaviti znakove upozorenja

"Večerašnji uviđaj dovoljan je dokaz i tvrdnja da Opština Bar nije uradila ništa kako bi omogućila bezbjedan prolaz kroz centar grada tokom preizborne rekonstrukcije trga" saopštio je Leković

2326 pregleda 3 komentar(a)
Momčilo Leković, Foto: Demokratska Crna Gora
Momčilo Leković, Foto: Demokratska Crna Gora

Predsjednik kluba odbornika Demokrata Bar Momčilo Leković poziva Opštinu da hitno reaguje osvijetljavanjem centra grada, postavljanjem znakova upozorenja i da adekvatno reguliše saobraćaj na svim ostalim saobracajnicama koje se smatraju kritičnim i nebezbjednim.

"Večerašnji uviđaj od strane policijskih službenika vršen pod blicevima mobilnih telefona, dovoljan je dokaz i tvrdnja da Opština Bar nije uradila ništa kako bi omogućila bezbjedan prolaz kroz centar grada tokom preizborne rekonstrukcije trga" saopštio je Leković.

Leković je kazao da saobraćajni incident koji se dogodio u centru grada u kojem su povrijeđene dvije osobe može se pripisati Opštini Bar čijom zaslugom već neko vrijeme prolazak kroz sami Centar predstavlja pravu "akrobaciju".

"Sa druge strane nakon saobraćajnice kod "Okova", kritičnog i već pomenutog Centra grada, još jedna crna saobraćajna tačka rađa se kod "Volija", odnosno kod skretanja za Luku Bar. Tu je Opština u sklopu svojih predizbornih aktivnosti postavila semafore, koji su već izazvali nekoliko saobraćajnih udesa, a koji pritom još uvjek nijesu u funkciji! Pritom i kada budu operativni, pitanje je da li će sugrađanima olakšavati ili pak otežavati prolazak na ovoj jako prometnoj saobraćajnici", rekao je Leković.

Bonus video: