Petković u posjeti Skupštini Zagreba: Ono što nas naročito interesuje su iskustva u pogledu tretmana otpada

"Jako smo zainteresovani da vam prenesemo naša iskustva posebno iz oblasti zaštite okoline, ali i iz svih onih oblasti koje ocijenite kao bitnim na vašem putu pristupanja Evropskoj uniji. Vjerujte da je naša podrška iskrena", poručila je Sumpor

2079 pregleda 38 reakcija 0 komentar(a)
Petković i Sumpor, Foto: Bokeški forum
Petković i Sumpor, Foto: Bokeški forum

Predsjednik Bokeškog Foruma Andrija Petković boravio je u posjeti Skupštini Grada Zagreba.

Tamo se, kako je danas saopštio BF, susreo sa Marijanom Sumpor, zastupnicom nezavisne liste "Zagreb", koja je dio vladajuće zeleno - lijeve koalicije. Takođe, Marijana Sumpor predsjednica je Odbora za ekonomiju Skupštine Grada Zagreba.

“Apsolutno smatram neophodnim saradnju na svim nivoima. Jako smo zainteresovani da vam prenesemo naša iskustva posebno iz oblasti zaštite okoline, ali i iz svih onih oblasti koje ocijenite kao bitnim na vašem putu pristupanja Evropskoj uniji. Vjerujte da je naša podrška iskrena", poručila je Sumpor u susretu sa Petkoviočem koji je lider jedne od tri građannskih listi koje vrše lokalnu vlast u Tivtu.

Zahvaljujući se na prijemu, predsjednik Bokeškog Foruma je upoznao je Sumpor sa aktuelnom političkom situacijom u Tivtu i naglasio da se raduje budućoj saradnji.

"Projekti koje bi EU podržala za nas su od velikog značaja. Ono što nas naročito interesuje su vaša iskustva u pogledu tretmana otpada, ali i načini na koji ste i sa zakonodavne i sa praktične strane rješili pitanja koja su nama u ovom trenutku sporna, a tiču se infrastrukturalnih problema", rekao je Petković dodajući da se raduje uzvratnoj posjeti Sumporove Tivtu.

Bonus video: