DPS Kolašin: Gradska fontana koja ne radi najbolja metafora lokalne vlasti

"Građani Kolašina su jasno vidjeli da je vlast koalicije DF-SNP-SDP sa podrškom Demokrata i Demosa bila bila jedna neuspješna i sebična „fontana želja“
4 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 19.10.2017. 12:38h

Gradska fontana, koja ne radi već mjesec i u kojoj voda miruje bez cilja i svrhe, metafora je kolašinske vlasti, koja funkcioniše bez cilja, ali su joj svrha lični interesi. To su kazai iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS), osvrćući se na rezultate vladajuće koalicije Demokratskog fronta (DPS), Socijalističke narodne partije (SNP) i Socijaldemokratske partije (SDP).

„Vlast bez cilja i sa svrhom ličnog i sujetnog se bliži kraju.Građani Kolašina su jasno vidjeli da je vlast koalicije DF-SNP-SDP sa podrškom Demokrata i Demosa bila bila jedna neuspješna i sebična „fontana želja“. Umjesto novčića u fontanu ubacuju one krupnije novčanice u svoje džepove povećanim platama i rekordnim platnim koeficijentima.“- piše u saopštenju OO DPS.

Iz te, u Kolašinu opozcione, stranke tvrde da za „za kolašinsku lokalnu vlast nema ni malih ni velikih problema i da ne osjećaju probleme građana, „jer uopšte nemaju komunikaciju sa njima. „Oni su već tri godine na nekim svojim izletima, kao što su prošlog vikenda porodično i zajednički putovali do Ohrida da proslave kako dobro i uspješno isplaćuju i povećavaju plate i tako provode svoj mandat.Kolašinska vlast DF- SDP i, pomalo, Demokrate i Demos sa naljućenim SNP ispred sebe samo vide svoj svijet interesa, povećanih plata i rodbinskih zapošljavanja.Oni vide samo što odgovara uskim partijskim interesima, koji su odavno zaboravili gradjane Kolašina.“- navode iz kolašinske DPS.

Bonus video: