Medenica: Polemišići sa Đukićem polemišem sa DPS, konstatujte prestanak mandata Bulatoviću

"Takođe ste po običaju obmanuli a zli jezici bi kazali po starom dobron običaju prevarili građane, da je oko mog radnog angažovanja vršena bila kakva promjena i izmjena akta o sistematizaciji"

3629 pregleda 23 reakcija 6 komentar(a)
Medenica, Foto: Demokratska Crna Gora
Medenica, Foto: Demokratska Crna Gora

Bojan Medenica, odbornik Demokratske Crne Gore u Skupštini opštine (SO) Kolašin saopštio je danas da je svjestan da polemišući sa predsjednikom SO Kolašin Milanom Đukićem polemiše sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

On je reagovao na saopštenje Đukića u kome se između ostalog navodi da je "Medenica bio duže aktivista DPS, nego što je sada Demokrata".

"Što bi narod rekao po iskustvu - dvije muve jednim udarcem. Uprkos činjenici što danima bježite od svoje funkcije koju ste toliko tokom mandata uzdizali, još jednom Vas pozivam da radite ono za šta ste plaćeni, i kao nosilac zakonodavne vlasti u gradu pokažete elementarno znanje iz prava, iako znamo da su Vaša neostvarena želja fotelje izvršne vlasti. Još jednom Vas pozivamo da ispoštujete zakon i konstatujte prestanak mandata po sili zakona Milosavu Bulatoviću koji je pravosnažno osuđen. Tako ću iskoristiti priliku da Vam preuzmem na kratko zanimanje profesora i rado ukažem na greške iz nedavnog saopštenja koje nijeste "iskontrolisali" ili ste "gradivo slabo utvrdili" prije nego ste ga dobili", istakao je Medenica.

On je dodao da Đukiću nudi poštenu ponudu.

"Gospodine Đukiću, dok ste Vi nakon političkog debakla tražili sebe u političkim odborima opoziconih stranaka u Kolašinu, želeći da bedž zamijenite nekim novim, a Koaliciju pustite " niz vodu" zarad sopstvenog spasa, u Skijalištima sam došao kao " rukovodilac" , obzirom da sistematizacije ovog preduzeća ne poznaju termin "upravnik". Takođe ste po običaju obmanuli a zli jezici bi kazali po starom dobron običaju prevarili građane, da je oko mog radnog angažovanja vršena bila kakva promjena i izmjena akta o sistematizaciji. Nudim Vam poštenu ponudu, da ako je to što ste kazali tačno ja se neću više baviti niti politikom niti biti radno angažovan tamo gdje jesam, a ako se ispostavi da to što tvrdite nije tačno, onda da samo izađete pred građane i priznate da ste obični politički manipulant i prevarant. Mislim da sam dao poštenu ponudu", kazao je Medenica.

On je Đukiću poručio "obzirom da predstavljate zakonodavni dom na lokalnom nivou, lijepo bi bilo da znate da u privrednim društvima, upravna inspekcija nema nadležnosti za djelovanjem, za razliku od lokalne uprave u čijim fiokama stoje "zapisnici inspekcije o nezakonitim zapošljavanjima" i čekaju na izvršenje".

"Na kraju želim da se prijateljski i komšijski zahvalim na sažaljenju koje ste pokazali oko moje poslovne pozicije, ali i da Vam poručim da razloga za brigu nema jer nijesam funkcioner u preduzeću u kojem radim, za razliku od Vas kome "politički sat" otkucava i baš ne ide na ruku", zaključio je Medenica.

Bonus video: