Nikolić: Radovanića uhvatila trema, DPS se vraća na poziciju stožera politike koja treba da vrati državu na kolosjek

"Najprije, DPS kao najjača stranka skupštinske većine ne može biti opoziciona i to je apsurd ili „contradictio in adjecto“. Podsjećamo ga da je DPS od partije koju on predstavlja, brojčano u parlamentu jači 9,6 puta"

15052 pregleda 59 reakcija 59 komentar(a)
Nikolić, Foto: Boris Pejović
Nikolić, Foto: Boris Pejović

Upravo formiranjem 43. Vlade Crne Gore DPS se vraća na poziciju stožera politike koja treba da vrati državu na evropski kolosjek, kazao je portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić

On je reagovao na izjavu generalnog sekretara Građanskog pokreta URA Milete Radovanića.

Radovanić je u izjavi za N1 poručio da se DPS ne vraća na vlast, samo će podržati novu Vladu.

"Dok je govorio za srpske medije Radovanića je vjerovatno uhvatila trema pa mu se uz napor da se dopadne auditorijumu sve pobrkalo u glavi", rekao je Nikolić.

"Najprije, DPS kao najjača stranka skupštinske većine ne može biti opoziciona i to je apsurd ili „contradictio in adjecto“. Podsjećamo ga da je DPS od partije koju on predstavlja, brojčano u parlamentu jači 9,6 puta. Srećom po Crnu Goru, takva naša snaga omogućila je da i iz opozicije očuvamo vitalne interese i temeljne vrijednosti naše države, i da osnažimo platformu evropske i građanske Crne Gore", napisao je Nikolić na Tviteru.

Bonus video: