Radovanić Nikoliću: Nemojte da vam ruka zadrhti kad budete pritiskali taster za novog evropskog premijera

Generalni sekretar GP URA navodi i da oni koji se nisu ogriješili o zakon, nemaju razloga za brigu, jer je, kako kaže, URA uvijek na braniku državnih interesa i evropskog puta Crne Gore

23008 pregleda 34 reakcija 34 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić poručio je portparolu Demokratske partije socijalista (DPS) Milošu Nikolić da "mu ruka ne zadrhti kad bude pritiskao taster za novog evropskog premijera".

Radovanić je reagovao na navode Nikolić koji je kazao da se formiranjem 43. Vlade Crne Gore DPS se vraća na poziciju stožera politike "koja treba da vrati državu na evropski kolosjek".

"Pošto Miloš Nikolić uvijek ima tremu od svog šefa, onda je, naravno, vidi svuda. A, poslednjih dana je mnogo razloga za tremu", napisao je Radovanić na svom Tviter nalogu.

Navodi i da oni koji se nisu ogriješili o zakon, nemaju razloga za brigu, jer je, kako kaže, URA uvijek na braniku državnih interesa i evropskog puta Crne Gore.

"Nego, Nikoliću, nemojte samo da vam ruka zadrhti kad budete pritiskali taster za novog evropskog premijera. O ostalom, ne brinite", poručio je Radovanić.

Bonus video: