DPS Kolašin: Demokrate izbjegle da se pojave na polaganju vijenca

"Poručujemo rukovodstvu Demokrata, da se ostave političke trgovine sa antifašističkim vrijednostima, jer su danas jasno pokazali kakav je njihov odnos prema "zakletvi", kako reče i sam Aleksa Bečić”, saopštio je Klub odbornika DPS

4170 pregleda 4 komentar(a)
Foto: DPS Kolašin
Foto: DPS Kolašin

Odbornici Demokrata u Skupštini opštine (SO) Kolašin, kako tvrde iz kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS), “izbjegli su da se pojave kada su danas, povodom Dana pobjede nad fažizmom, polagani vijenci na Spomenik palim borcima”.

Iz DPS podsjećaju da je sjednica SO prekinuta u 10.45 sati i da je predsjednik pozvao sve odbornike da prisustvuju polaganju vijenaca.

“Iako su sjednici prisustvovala četiri odbornika Demokratske Crne Gore, a imajući u vidu činjenicu da vrata skupštinske sale vode na sami trg, oni se smišljeno nijesu pojavili, jer po izlazu iz sale teže je bilo zaobići događaj nego mu prisustvovati. Zbog toga poručujemo rukovodstvu Demokrata, da se ostave političke trgovine sa antifašističkim vrijednostima, jer su danas jasno pokazali kakav je njihov odnos prema "zakletvi", kako reče i sam Aleksa Bečić”, saopštio je Klub odbornika DPS.

Iz te partije pdosjećaju na koalšinsku antifašističku tradiciju i značaj Dana pobjede nad fašizmom za taj grad, ali i za cijelu Crnu Goru.

Bonus video: