Lekić ostao zakrčen u saobraćaju: Ko god bili režiser i izvođač, neko mora da odgovara

"Javljam se tačno u 19:30 u evropskoj Crnoj Gori ka evropskom prijemu, na putu za Cetinje koji je blokiran. Čekam već 45 minuta. Očigledno ne mogu stići na prijem povodom Dana Evrope koji počinje u 19h, na koji me je pozvala ambasadorka Popa"

55284 pregleda 68 komentar(a)
Foto: Miodrag Lekić/Fejsbuk
Foto: Miodrag Lekić/Fejsbuk

Predsjednik Demosa i poslanik u Skupštini Crne Gore Miodrag Lekić nije prisustvao svečanosti povodom Dana Evrope na Cetinju zbog blokade na ulazu u taj grad.

"Bruka Crne Gore, preciznije njene države! Javljam se tačno u 19:30 u evropskoj Crnoj Gori ka evropskom prijemu, na putu za Cetinje koji je blokiran. Čekam već 45 minuta. Očigledno ne mogu stići na prijem povodom Dana Evrope koji počinje u 19h, na koji me je pozvala ambasadorka Popa, šefica delegacije EU u Crnoj Gori. Moje odsustvo na prijemu, naravno, ne mora biti veći problem", napisao je Lekić na Fejsbuku.

On je naveo da su zakrčeni u saobraćaju stajali i diplomate, turisti i drugi putnici i pitao da li su se parlamentarci Evropskog parlamenta probili.

"Niko nista ne objašnjava. Ne vidi se ni gdje je zaplet, ne vidi se, bar ne odavde, policija. Ali koji god bio režiser i izvođač svega ovoga neko bi trebalo da dobro odgovora. Neko i iz države ako je ovako nemoćna. Stvarno, i još jednom, bruka države Crne Gore", poručio je Lekić.

Svečanosti iz istog razloga nisu uspjeli da prisustvuju lideri i poslanici Demokratskog fronta kao ni predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

Bonus video: