Demokrate: Suzana Pribilović prvi svjedok povratka DPS-a na vlast

Iz Demokrata kazali da su poslanici SNP-a i GP URA "pljunuli u lice svim pohapšenim i prebijenim" građanima tokom "borbe protiv neustavnog pokušaja preuzimanja vlasti" u Budvi

13743 pregleda 40 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Suzana Pribilović prvi je svjedok povratka te stranke na vlast, poručili su iz Demokratske Crne Gore.

"Suzana Pribilović, poslanica DPS-a, izabrana je glasovima URA-e i SNP-a za predsjednicu Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore, čime su skupštinsku Vladu predali u ruke DPS-a. Za gospođu Pribilović glasali su poslanici SNP-a i URA-e, dakle isti oni koji su protiv nje podnosili krivične prijave prilikom neustavnog puča u Budvi kad je DPS na nezapamćen način, nasilno preuzeo vlast u toj opštini", saopštili su iz Demokrata.

U toj partiji smatraju da su poslanici SNP-a i Ure ovim činom "pljunuli u lice svim pohapšenim i prebijenim" građanima tokom "borbe protiv neustavnog pokušaja preuzimanja vlasti", kada je jedan odbornik prodao svoj odbornički mandat.

"Međutim, očito je da koalicija pomenutih partija sa DPS-om nije samo trenutne, već suštinske prirode, jer vidimo da ljubav cvjeta do nivoa da dojučerašnji borci protiv DPS koruptivno-nasilnog režima u potpunosti preuzimaju metodologiju: nasilne promjene vlasti i prodaja mandata svjedoče tome", zaključuju iz Demokrata.

Bonus video: