"od suda građana se neće sakriti ovom ili onom zastavom"

Tičić: U Budvi se i dalje vidi kontinuitet vladavine DF-a i njihovih pomagača

"Koliko su bili uspješna lokalna vlast, dovoljno je reći da za godinu ipo dana nijesu uspjeli da formiraju lokalnu upravu. I to je pametnome dosta"

3957 pregleda 8 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

U susret 21. Maju, danu oko kojeg bi svi građani trebalo da budu okupljeni i zagledani u zajedničku budućnost, oni, koji na žalost Budve, i dalje predsjedavaju Opštinom u tehničkom mandatu, svojom retrogradnom politikom čine sve da podjele prodube još više.

To je u saopštenju naveo lider budvanskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Milan Tičić. Kako je naveo “ kao i prošle godine u susret Danu nezavisnosti Crne Gore, Budva i danas preko ostataka svoje ražalovane vlasti demonstrira nepoštovanje Ustava i Zakona, kroz kačenje zastava drugih država”.

“Da je u Budvi, uprkos uvođenju prinudne uprave, na snazi kontinuitet vladavine DF-a i njihovih dugogodišnjih pomagača, potvrđuje i glasno ćutanje bivših koalicionih partnera. Pored toga što je raspuštena lokalna vlast u Budvi iznevjerila svoje gradjane, kojima su prije izbora obećali sve, a nijesu ispunili ništa, rezultati njihovog rada ogledaju se i u teškoj kompromitaciji turističkog imidža grada, nepotizmu i partijskom zapošljavanju, međusobnim svadjama i teškim optužbama za kriminal i korupciju, nezakonitim imenovanjima i razrješenjima činovnika, i konačno u potpunoj blokadi lokalne uprave. Koliko su bili uspješna lokalna vlast, dovoljno je reći da za godinu ipo dana nijesu uspjeli da formiraju lokalnu upravu. I to je pametnome dosta. A obećali su da će biti dobri domaćini koji će pomoći Budvi da krene naprijed. “Zahvaljujemo im”, nijesu pomogli, a od suda građana neće se sakriti tako što će se pokriti ovom ili onom zastavom”, naveo je u saopštenju Tičić.