Dražen Dragojević izabran za predsjednika danilovgradskog SDP-a

U saopštenju se dodaje da razgovori koje je Dragojević sa svojim saradnicima vodio sa velikim brojem građana Danilovgrada u prethodna dva mjeseca pokazuju da postoji veliko interesovanje i podrška za politiku SDP, "što je garancija odličnog izbornog rezultata na lokalnim izborima 2018. godine"
301 pregleda 6 komentar(a)
Dražen Dragojević, Foto: SDP
Dražen Dragojević, Foto: SDP
Ažurirano: 15.10.2017. 11:24h

Dražen Dragojević izabran je za predsjednika danilovgradskog odbora SDP-a, saopšteno je iz ove partije.

"Opštinska organizacija SDP Danilovgrad je na Konvenciji partije izabrala novi opštinski odbor, a za novog predsjednika OO SDP Danilovgrad Izabran je Dražen Dragojevć magistar pomorskih nauka i bivši savezni fudbalski sudija. SDP Danilovgrada ulazi u fazu konsolidacije opštinske organizacije, a izbor novog odbora i predsjednika daće snažan zamah jačanju SDP u Danilovgradu u susret lokalnim izborima koji se očekuju na proljeće", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da razgovori koje je Dragojević sa svojim saradnicima vodio sa velikim brojem građana Danilovgrada u prethodna dva mjeseca pokazuju da postoji veliko interesovanje i podrška za politiku SDP, "što je garancija odličnog izbornog rezultata na lokalnim izborima 2018. godine."

"Građani su svjesni teškog stanja u gradu počev od nepostojanja ekonomske perspektive, posebno za mlade ljude, infrastrukturnih problema, nestručnog upravljanja u mnogim oblastima i zapostavljanja stru nih i kompetentnih ljudi koji mogu doprinijeti ravnomjernom razvoju Danilovgrada. Izborom novog Odbora i njegovog predsjednika u Danilovgradu SDP nastavlja sa jačanjem partijske infrastrukture na svim nivoima, čemu poseban pečat daje veliki priliv novih članova i simpatizera u svim krajevima Crne Gore koji pristupaju našoj partiji", zaključeno je.