URA Ulcinj: Nastavak konstitutivne sjednice u četvrtak, biće izabrani predsjednici SO i Opštine

"Danas je u Ulcinju trebala biti održana konstitutivna sjednica Skupštine opštine Ulcinj, na kojoj su trebali biti imenovani novi predsjednik Skupštine grada Ardijan Mavrić iz redova Force i predsjednik Opštine Omer Bajraktari - nosilac liste "Za novi početak" i predsjednik Opštinskog odbora URE"

3862 pregleda 0 komentar(a)
URA, Foto: URA
URA, Foto: URA

Nastavak konstitutivne sjednice Skupštine opštine (SO) Ulcinj zakazan je za sjutra (četvrtak 26. jun) 11 časova, a na sjednici će biti izabran novi predsjednici SO Ulcinj i Opštine Ulcinj, saopšteno je iz Građanskog pokreta URA Ulcinj.

"Danas je u Ulcinju trebala biti održana konstitutivna sjednica Skupštine opštine Ulcinj, na kojoj su trebali biti imenovani novi predsjednik Skupštine grada Ardijan Mavrić iz redova Force i predsjednik Opštine Omer Bajraktari - nosilac liste "Za novi početak" i predsjednik Opštinskog odbora URE. Međutim, nakon verifikacije mandata odbornicima, najstarija odbornica Jasmina Hasa iz redova Demokratske unije Albanaca, koja je predsjedavala sjednicom dala je pauzu, jer je kako je ona kazala stigao još jedan predlog za predsjednika SO Ulcinj iz DPS-a. Sjednica nije nastavljena nakon pauze", piše u saopštenju ulcinjske URE.

Skupština opštine (SO Ulcinj) danas je verifikovala mandate odbornicima u skladu sa rezultatima lokalnih izbora održanim 27. marta, ali nije izabrala predsjednika.

Bonus video: