SNP Berane: Bivši koalicioni partneri neka ne očekuju nikakvu podršku i pomoć

Poručili su im da od SNP ne očekuju bilo kakvu podršku i pomoć i na državnom nivou, na čemu će SNP Berane "kao najjači odbor insistirati"

8428 pregleda 22 komentar(a)
Opština Berane, Foto: Luka Zeković
Opština Berane, Foto: Luka Zeković

Bivši koalicioni partneri neka od Socijalističke narodne partije (SNP) ne očekuju bilo kakvu podršku i pomoć kako na lokalnom, tako i na državnom nivou, a na tome će SNP Berane, kao najjači odbor insistirati.

To su saopštili iz beranskog odbora SNP nakon što je danas formirana vlast u kojoj se ne nalazi ova partija.

Iz SNP su kazali da su vodili najčistiju kampanju, bez ikakvih suvišnih riječi i djela, "vodeći računa o tome da će sve ovo proći i da ćemo se sretati. Što nije bio slučaj sa ostalim partijama kojima je jedini cilj bio da govore loše o nama, a u stvari o sebi samima. Pokušavajući da naruše dugogodišnji ugled SNP-a iznošenjem neistina".

Navode da su uvijek pokazali dostojanstvo i stojički podnosili sve napade, te bili spremni da uvijek razgovaraju sa svima, bez obzira na različita, pa čak i suprostavljenja mišljenja, a sve za dobrobit grada i građana.

"Pokazali smo da smo najjača partija u gradu, ponosni smo na to i na naše članstvo koje nam je dalo podršku, ali očigledno je to našim bivšim koalicionim partnerima zasmetalo. Posle vođenja prljave kampanje protiv nas, očekivali su da nam građani neće pokazati povjerenje i prevarili su se. Danas, nakon dugo vremena biranja mjesta i otimanja oko fotelje, svjedoci smo njihovog dogovora. Dogovora za fotelju i lični interes, ne na dobrobit građana našeg grada. Od nas neka ne očekuju više ništa, naši bivši koalicioni partneri, koje smo cijelo vrijeme vukli za sobom, koje smo, čak i na svoju štetu, držali i gurali, sada nastavljaju sami", kazali su iz SNP Berane.

Poručili su im da od SNP ne očekuju bilo kakvu podršku i pomoć kako na lokalnom, tako i na državnom nivou, na čemu će SNP Berane, kao najjači odbor insistirati.

"Hvala našem vjernom članstvu, što su prepoznali sve ono šta smo uradili za naš grad ovih osam godina. Hvala što ste bili uz nas kada je bilo najteže, što smo zajedno pretrpjeli sve i hvala što smo pokazali da smo najjača partija u Beranama", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: