Milačić: U Podgorici ćemo do nogu potući Đukanovićev i Vukovićev DPS

"Bili izbori u oktobru ili koji mjesec kasnije, ništa ih neće politički spasiti. Neće ni ovaj bestidni, prevarantski pokušaj da odvoje Zetu od Podgorice, a ne bi me čudilo da opet pripoje Tuzi Podgorici. DPS će na izborima u Podgorici doživjeti debakl"

5944 pregleda 24 komentar(a)
Milačić tokom skupa na Zlatici, Foto: Prava Crna Gora
Milačić tokom skupa na Zlatici, Foto: Prava Crna Gora

Očekuje nas žestoka borba u Podgorici, gdje su oni skoncentrisali skoro sve svoje preostale snage. To je bitka u kojoj ćemo, bez dileme, do nogu potući DPS Mila Đukanovića, Ivana Vukovića i sličnih, poručio je predsjednik Prave Crne Gore Marko Mllačić.

On je to rekao, kako se navodi u saopštenju njegove partije, na sastanku mjesnog odbora Zlatica, gdje Prava Crna Gora nastavlja "intezivan terenski rad".

"Prava Crna Gora će tome dati i daje svoj puni doprinos. Bili izbori u oktobru ili koji mjesec kasnije, ništa ih neće politički spasiti. Neće ni ovaj bestidni, prevarantski pokušaj da odvoje Zetu od Podgorice, a ne bi me čudilo da opet pripoje Tuzi Podgorici. DPS će na izborima u Podgorici doživjeti debakl", dodao je Milačić.

Kaže da "intezivno i svakodnevno radena terenu kako bi dovršili ono što su počeli 30. avgusta".

"Nećemo pružati ruku kriminalu, izdajnicima, nego ćemo raditi. Nakon pobjede u Podgorici bićemo nezaobilazni faktor u novoj vlasti i trudićemo se da damo svoj maksimum da se u Podgorici bolje živi, da ovaj grad ima više radnih mjesta, da se dovedu investicije", navodi Milačić.

On smatra da "danas u Podgorici i čitavoj Crnoj Gori vode možda i težu i opasniju borbu nego čak i u nekim godinama prije 30. avgusta".

"Zato što danas branimo veliku istorijsku pobjedu, a kada je riječ o svakoj pobjedi i o svakom velikom poduhvatu nekog naroda, nekog društva, ono mora da se brani. Zato što se takve pobjede i takva dostignuća najviše napadaju i najviše otimaju. Dakle, danas opet nasrću na naše svetinje. Zato je i naša borba danas mnogo veća", rekao je Milačić.

Dodao je da je "od 30. avgusta Prava Crna Gora pokazala da je u svakom trenutku držala riječ".

"Beskrajno san ponosan na to. Na svakom mjestu i u svakom trenutku. Kada je bilo teško znali smo da trpimo, ali smo pokazali da do kraja ostajemo vjerni ideji prave, iskonske, Njegoševe, ali istovremeno moderne, prosperitetne, demokratske Crne Gore", kaže Milačić.

Prava Crna Gora će kao i do sada, kako kaže, biti partija ljudi koji duboko vjeruju u svoje ideale.

"Politička partija principijelnosti. Civilizovana, dostojanstvena, moderna, koja želi prosperitetnu, razvijenu Crnu Goru, povezanu sa svima, ali istovremeno Crnu Goru koja se neće odricati svojih korijena, svoje tradicije, gradeći mostove sa svima na svijetu, ali Crne Gore koja će prije svega graditi najbolje odnose sa našom braćom, tradicionalnim partnerima", zaključio je Milačić.

Predsjednik Odbora Prave Crne Gore Podgorica Stefan Vešović kaže da podgorički odbor bilježi veliki rast podrške i ozbiljan rast članstva.

"U Podgorici su izbori odloženi, Prava Crna Gora je bila spremna za te izbore, spremni smo da izađemo na izbore kad god oni bili. Uvijek smo spremni da ih pobijedimo. Prava Crna Gora je tu da pobjeđuje i da unapređuje i tako će biti i u Podgorici", istakao je Vešović.

Član mjesnog Odbora Prave Crne Gore Zlatica Dragiša Ivanović poručio je da "ako je ijedna politička organizacija zaslužila svoje ime, onda je to Prava Crna Gora".

"Ona je iznjedrena iz one energije koja ima zašto biti skromna iz veličanstvene litijske energije. Ta energija je iznjedrila, porodila političko čedo u Crnoj Gori koje se zove Prava Crna Gora. A Prava Crna Gora je ona Crna Gora i onakva Crna Gora koja nam je predata na očuvanje i čuvanje, koja je zemlja ljubavi. Zemlja međusobnog uvažavanja", rekao je Ivanović.

Predsjednik Mjesnog odbora Prave Crne Gore Zlatica Goran Ivanović kaže da dolazi vrijeme kada će se "boriti i izboriti za one vrijednosti koje su u ovom vremenu uskraćene".

"Mi smo te vrijednosti naslijedili od naših predaka i dužni smo da ih prenesemo na naše potomstvo. To su vjera, jezik, dostojanstvo koji su u ovom vremenu pod znakom pitanja, posebno poslije ovih zadnjih dešavanja. Treba da budemi složni i odlučni, da prepoznamo one prave, one kojima se može vjerovati, a takva je Prava Crna Gora", istakao je Ivanović.

Bonus video: