Ostojić: Izbor Vukićevića stvaranje preduslova da Opština Žabljak funkcioniše nesmetano u narednim mjesecima

"Današnje glasanje u žabljačkoj skupštini je iznuđen redosljed poteza nakon akcije koju ste vi osmislili, kada ste predložili izmjene Zakona o lokalnoj samoupravi, za šta treba preuzeti odgovornost", saopštio je predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata Žabljak Spasoje Ostojić

12309 pregleda 6 komentar(a)
Foto: SD
Foto: SD

Današnja odluka svakako ne može predstavljati puč ni manipulaciju izborne volje, već je stvaranje preduslova da Opština Žabljak funkcioniše nesmetano u narednim mjesecima, te da zaposleni u istoj na zakonit način primaju svoje zarade.

To je saopštio predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata (SD) Žabljak Spasoje Ostojić reagujući na navode Socijalističke narodne partije (SNP) da je današnji ponovni izbor dosadašnjeg predsjednika Opštine Žabljak Veselina Vukićevća na tu funkciju "svojevrsni puč" koji su nad građanima izvršili Demokratska partija socijalista (DPS) i Socijaldemokrate (SD).

Iz SNP-a su saopštili da je to urađeno "mimo zakona, Ustava i narodne volje".

"Gospodo iz SNP, nemojte snagu "opozicionarstva" da dokazujete preko leđa SD-a. Današnje glasanje u žabljačkoj skupštini je iznuđen redosljed poteza nakon akcije koju ste vi osmislili, kada ste predložili izmjene Zakona o lokalnoj samoupravi, za šta treba preuzeti odgovornost", saopštio je Ostojić.

Ostojić je pozvao SNP i ostale "kao i danas iza govornice", na saradnju poslije izbora zasnovanu na teoriji politike i zdravoj logici, "a ne na ucjenama i "manjinskoj logici" na koju ste izgleda navikli, a za koju u SD nećete ni na Žabljaku kao ni u Crnoj Gori imati sagovornike".

Bonus video: