Đurović: Kolašin bastion slobode i antifašizma

Predsjednica Skupštine je poručila da je Kolašin jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na sjeveru države, koja je jednako primamljiva za turiste i tokom zimske, i tokom ljetnje sezone

2366 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 28. avgusta, Dana opštine Kolašin, predsjednici Opštine Marti Šćepanović, predsjedniku Skupštine opštine Milanu Đukiću, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.

"Prelijepi grad na desnoj obali rijeke Tare ostaje bastion slobode i antifašizma, a građanke i građani Kolašina sa ponosom čuvaju sjećanja na brojne narodne heroje koji su izgubili živote boreći se protiv zla koje je u Drugom svjetskom ratu zadesilo čitavu Evropu", navedeno je u čestitki.

Đurović je poručila da je Kolašin jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na sjeveru države, koja je jednako primamljiva za turiste i tokom zimske, i tokom ljetnje sezone.

"Ponosimo se činjenicom da moderni ski centar Kolašin, svojom tehničkom opremljenošću i stazama koje se održavaju po najvišim standardima, umnogome doprinosi kvalitetnoj turističkoj ponudi Crne Gore", kazala je ona.

Benefiti stavljanja u funkciju prioritetne dionice auto-puta su, kako kaže, već vidljivi, te "turistički poslenici u Kolašinu imaju razloga za zadovoljstvo".

"Nesumnjivo, tek ćemo u budućnosti biti u mogućnosti da prepoznamo sve pozitivne efekte ovog velikog projekta, koji će zasigurno doprinijeti još dinamičnijem razvoju kolašinskog kraja", zaključeno je u čestitki.

Bonus video: