Kabinet Abazovića: Vuković nastavlja da širi dezinformacije, jasno je za čiji interes zastupa ekstremističku politiku

"U agendi predsjednika Vlade Crne Gore za ponedjeljak 5. septembar planirano je da dr Dritan Abazović održi predavanje na temu "Crna Gora u savremenim međunarodnim odnosima" u okviru 15. React Camp 2022 Montenegro na Žabljaku"

18890 pregleda 16 komentar(a)
Abazović, Foto: Boris Pejović
Abazović, Foto: Boris Pejović

Kabinet premijera Dritana Abazovića saopštio je danas da gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković nastavlja da širi dezinformacije, te da je jasno za čiji interes zastupa ekstremističku politiku.

Iz Abazovićevog kabineta su reagovali na izjavu Vukovića koji je poručio da niko iz Glavnog grada Podgorice nije pozvan na otvaranje škole u podgoričkom naselju Tološi, te da će školu će otvoriti premijer koji donatore proglašava kriminalcima.

Škola sa radom počinje 5. septembra.

Povezani članci

03. Septembar 2022.

Škola u Tološima imaće 15 odjeljenja

"Kabinet predsjednika Vlade koristi priliku da pozdravi sjutrašnje otvaranje nove škole u Podgorici. U agendi predsjednika Vlade Crne Gore za ponedjeljak 5. septembar planirano je da dr Dritan Abazović održi predavanje na temu "Crna Gora u savremenim međunarodnim odnosima" u okviru 15. React Camp 2022 Montenegro na Žabljaku. S tim u vezi, zaista ne čudi od gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića da preko društvenih mreža širi dezinformacije o planiranim aktivnostima premijera jer to permanentno radi već nekoliko godina. Ipak, jasno je za čije interese i u koje svrhe gospodin Vuković zastupa ekstremističku politiku laži, propagande i obmana. Imajući u vidu da Vuković nije pozvan na pomenutu sjutrašnju svečanost, pozivamo ga da u istom terminu prisustvuje pomenutom predavanju premijera Abazovića na Žabljaku, ne bi li usvojio određenjo znanje, s obzirom na to da se ranije nije dobro pokazao kada je međunarodna politika u pitanju", piše u saopštenju Abazovićevog kabineta.

Bonus video: