Albanska alternativa najavila učešće na lokalnim izborima u Podgorici i Plavu

"Podrazumijeva se da ćemo ponovo imati odbornike i u Skupštini Glavnog grada i u Skupštini opštine Plav kao što smo još prisutni i u lokalnim parlamentima Gusinja, Tuzi i Ulcinja"

7963 pregleda 2 komentar(a)
Maraš Dukaj, Foto: Boris Pejović
Maraš Dukaj, Foto: Boris Pejović

Albanska alternativa će učestvovati na lokalnim izborima u Podgorici i u Plavu, saopštio je politički direktor partije Maraš Dukaj.

"Podrazumijeva se da ćemo ponovo imati odbornike i u Skupštini Glavnog grada i u Skupštini opštine Plav kao što smo još prisutni i u lokalnim parlamentima Gusinja, Tuzi i Ulcinja. Kažem podrazumijeva se jer je očito da smo i po snazi i po uticaju najjača politička stranka albanskog naroda u Crnoj Gori i lideri svog naroda", naveo je Dukaj.

On tvrdi da po relevantnim istraživanjima javnog mnijenja "Albanska alternativa je stranka sa najvećim povjerenjem u albanskom biračkom tijelu", a da se aktuelni predjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj "zahvaljujući uspjesima i kvalitetnoj politici u korist građana, isprofilisao u lidera Albanaca u Crnoj Gori".

"Albanci u Podgorici i Plavu će imati svoje predstavnike, imaće svoj izbor, a to je Albanska alternativa", saopštio je Dukaj koji obavlja funkciju ministr javne uprave u tehničkom mandatu

Bonus video: