Predsjedništvo i GO URA: Abazović da nastavi posao koji je započeo kao premijer

"Vlada Dritana Abazovića u kratkom vremenskom periodu donijela je teške odluke i ostvarila vidljive i mjerljive rezultate..."

7975 pregleda 46 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Predsjedništvo i Glavni odbor Građanskog pokreta URA jedinstveni su u podršci Dritanu Abazoviću da nastavi posao koji je započeo kao premijer, saopšteno je iz GP URA.

Iz te parije navode da ostaju otvoreni za dogovor u cilju stabilizacije političke situacije u Crnoj Gori.

"A posebno za dogovor oko izbora sudija Ustavnog suda, članova Sudskog savjeta i VDT-a u Skupštini Crne Gore, kako bi nastavili evropski put i postigli ključni rezultat – članstvo Crne Gore u Evropskoj uniji".

U saopštenju se navodi i da u URA smatraju da je neophodno nastaviti aktivnosti na pomirenju Crne Gore, a prije svega, na bespoštednoj borbi protiv korupcije i kriminala, ekonomskom razvoju, kao i ubrzanju evropskog puta.

"Vlada Dritana Abazovića u kratkom vremenskom periodu donijela je teške odluke i ostvarila vidljive i mjerljive rezultate u borbi protiv kriminala i korupcije, rješavanju brojnih socijalnih problema i podršci ostvarivanju radničkih prava, povećanju životnog standarda, pripremi i organiozovanju uspješne turističke sezone, poboljšanju investicionog ambijenta i stvaranju uslova za otvaranje novih radnih mjesta", zaključuje se u saopštenju GP URA.