URA: Đukanović strahuje od odgovornosti koju će snositi

Evropska agenda o kojoj Đukanović govori "ništa je drugo do fasada", saopštili su iz GP URA

20426 pregleda 67 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Iz Građanskog pokreta URA ocijenili su da predsjednik države i lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović manipuliše javnošću. Kazali su da Đukanović "robuje strahovima od odgovornosti".

"Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović strahuje od odgovornosti koju će neminovno morati da snosi za sva svoja nepočinstva. To je razlog zbog čega ne preza od oglašavanja u medijima čija je svrha manipulacija javnosti", odgovorili su iz GP URA Đukanoviću.

Evropska agenda o kojoj Đukanović govori, kako su saopštili, "ništa je drugo do fasada".

"Njegov diskurs o Crnoj Gori u EU služi mu ni za šta drugo osim kao fasada i obmana javnosti, domaće i svjetske, sve kako bi pobjegao od zakona i odgovornosti koju ima zbog svega što se događalo u državi u prethodnih 30 godina. Đukanović je, što pokazuju stav o regionalnim inicijativama ali i samo njegovo dugogodišnje političko djelovanje, čovjek koji robuje strahovima od odgovornosti i čovjek koji ne želi da otvara, već zatvara Crnu Goru i čini je udobnom samo za sebe i svoje najbliže saradnike i prijatelje. Toga više neće biti. URA je za 100 dana isporučila brojne rezultate u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, i to je ono što plaši Đukanovića i njegovu partiju, čiji su mnogi visoki funkcioneri sada u zatvoru. Ponavljamo - URA na čelu sa Abazovićem je spremna na svaki scenario i neće stati dok ne završi posao, jer su organizovani kriminal i korupcija glavna prepreka Crnoj Gori da iskorači u bolju, evropsku budućnost", zaključuju iz GP URA.

Bonus video: