Krapović: Očigledno da Đukanović na riječ vjeruje samo Abazoviću

"Sad je još jasnije zašto neće da stavi potpis na kandidaturu Miodraga Lekića"

15088 pregleda 32 komentar(a)
Krapović, Foto: Boris Pejović
Krapović, Foto: Boris Pejović

Poslanik i potpredsejdnik Demorkatske Crne Gore Dragan Krapović kazao je da "cijela Crna Gora zna" da Građanski pokret URA "nije htjela da stavi potpise na kandidaturu za Miodraga Lekića".

GP URA optužio je Demokrate da su rušenjem 43. Vlade "vratile mehanizam odlučivanja o daljim političkim procesima u državi u ruke Milu Đukanoviću".

"Cijela Crna Gora zna i zbog čega, kako bi nastavili da vrše vlast zajedno sa DPS i sprovedu izborni proces. Cijela Crna Gora zna da su tokom čitavog pregovaračkog procesa ucjenjivali i tražili da sa 6 odsto podrške vrše apsolutnu vlast. I to im je omogućeno, ali ni poslije toga nijesu htjeli da stave potpis", naveo je Krapović.

Poslanik Demorkata u reagovanju dodaje da ih "od političkih oponenata poput Đukanovića ništa ne može iznenaditi", ali i da ih "ne bi moglo iznenaditi ni postupanje URA-e".

"Koja je sve vrijeme raznovrsnim ucjenama i odbijanjem stavljanja potpisa na predlog za kandidaturu Miodraga Lekića, dovela do ovako teških političkih posljedica. Očigledno da Đukanović na riječ vjeruje samo Dritanu Abazoviću. Sad je još jasnije zašto neće da stavi potpis na kandidaturu Miodraga Lekića. Jednom iznajmljen - vazda politički kupljen", zaključio je Krapović.

Bonus video: