Asanović nosilac liste DF-a u Zeti

"Očekujemo još ubjedljiviju pobjedu nad DPS-om u odnosu na avgust 2020. kada je DPS krenuo u otimanje manastira i crkava, a sad se zetski DPS osilio da krčmi zetsku teritoriju"

4758 pregleda 0 komentar(a)
Foto: DF Zeta
Foto: DF Zeta

Koalicija "Demokratski Front - Za Budućnost Zete” predala je listu za izbore u Zeti, a njen nosilac je Mihailo Asanović.

Koaliciju okupljenu oko DF-a čine Demokratska narodna partija, Nova srpska demokratija, Pokret za promjene i Prava Crna Gora.

"Očekujemo još ubjedljiviju pobjedu nad DPS-om u odnosu na avgust 2020. kada je DPS krenuo u otimanje manastira i crkava, a sad se zetski DPS osilio da krčmi zetsku teritoriju zajedno sa Ivanom Vukovićem i Dritanom Abazovićem gdje pristaju bez jasnog razgraničenja dati status opštine a sve za račun boljeg izbornog rezultata DPS-a i URE u glavnom gradu", rekao je Asanović

Čelnicima ovih partija Asanović je poručio da "u Zeti nemaju šta da traže, da je svima jasno da će u Zeti doživjeti debakl, jer su i do sada vladali uz pomoć raznih koverti".

"Fokus ćemo staviti na zaštitu naše teritorije prilikom budućih razgraničenja sa susjednim opštinama, nećemo dozvoliti izgradnju kolektora na našoj teritoriji ni po koju cijenu, smanjićemo komunalije za nove investitore za otvaranje malih i srednjih preduzeća. Povećaćemo subvencije za poljoprivredu i obezbijediti siguran otkup viškova poljoprivrednih proizvoda uz subvencije za izvoz, radićemo na poboljšanju infrastrukture u Zeti, ali i razvijati seoski turizam…", rekao je Asanović.

Bonus video: