ura i aa predale listu za lokalne izbore u plavu

Bajraktarević: Poseban akcenat stavićemo na izgradnju puta Plav-Dečane

Kandidat za odbornika Iber Hoti istakao je da će kandidati odborničke liste dokazati sposobnost za vođstvo Plavom, te da će građani Plava po prvi put osjetiti boljitak i promjene

3311 pregleda 2 komentar(a)
Sa predaje liste, Foto: URA
Sa predaje liste, Foto: URA

Koalicija Građanskog pokreta URA i Albanske alternative (AA) će se odlučno boriti za budućnost Plava, a poseban akcenat stavićemo na izgradnju puta Plav-Dečane, koji je okosnica razvoja našeg kraja, poručio je nosilac liste Esad Bajraktarević prilikom predaje liste "Može Plav! Može Crna Gora! GP URA – AA" za lokalne izbore u Plavu 23. oktobra.

To je saopšteno iz Građanskog pokreta URA.

Kandidat za odbornika Iber Hoti istakao je da će kandidati odborničke liste dokazati sposobnost za vođstvo Plavom, te da će građani Plava po prvi put osjetiti boljitak i promjene.

"Pobjedom naše koalicije na lokalnim izborima građanima ćemo predstaviti ekološki, ekonomski i građanski koncept za bolji razvoj Plava", naveo je kandidat za odbornika Almir Jasavić.

Predsjednik Opštinskog odbora URA Plav i kandidat za odbornika Mirsad Bajraktarević saopštio je da je primaran cilj koalicije zaustaviti iseljavanje stanovništva iz plavske opštine, kao i razvoj infrastrukture ove opštine.

"Ova koalicija će pružiti ruku partnerstva svim ljudima kojima je razvoj Plava na primarnom mjestu, a naš glavni cilj jeste da našoj djeci i mladim ljudima ostavimo bolji Plav, u odnosu na onaj koji smo mi naslijedili", istakao je Bajraktarević.

Poslanica u Skupštini Crne Gore Suada Zoronjić istakla je da je glas za plavsku listu garant za unapređenje statusa opštine, kao i za ekonomske promjene koje Plav zaslužuje.

"Razvijaćemo ekološku politiku i sačuvati Plavsko jezero, ali i naše šume koje su godinama devastirane. Radićemo na međuregionalnim projektima, kako bi građani imali bolju saradnju sa ljudima iz regiona", zaključila je Zoronjić.

Izbornu listu čine:

Esad Bajraktarević

Haris Šahmanović

Iber Hoti

Andrijana Knežević

Hakija Jasavić

Adis Krcić

Rusmir Bajraktarević

Kaltrina Hoti

Edita Mrkulić

Sajma Purišić

Almir Jasavić

Omer Redžepagić

Betina Haxhaj

Semir Musić

Rašit Marković

Hamid Cecunjanin

Dženeta Bajraktarević

Elmina Šahmanović

Xhevdet Sinangjoka

Adelisa Šarkinović

Alen Luković

Enko Rugovac

Almedina Kolašinac

Arben Hadžović

Nataša Knežević

Muhamed Rugovac

Mirzana Markišić

Sirhan Mrkulić

Šerif Vučetović

Fikret Purišić

Adis Tošić